Obavijesti

News

Komentari 310

Nakon naleta auta Marin (15) svom je ocu umro na rukama

Nakon naleta auta Marin (15) svom je ocu umro na rukama
2

Cijelo mjesto je u šoku nakon tragedije koja je obitelji Vrbnjak oduzela najmlađeg od četvero sinova koji je sljedeći tjedan trebao krenuti u prvi razred srednje škole

VIDEO

Kako se to moglo dogoditi baš njemu? Bio je anđelek , kažu prijatelji, susjedi, učiteljice i poznanici stradalog biciklista Marina Vrbnjaka iz Donjeg Vratna u općini Vinica.

Cijelo mjesto je u šoku nakon tragedije koja je obitelji Vrbnjak u četvrtak oduzela najmlađeg od četvero sinova koji je sljedeći tjedan trebao krenuti u prvi razred srednje škole . Na Marina je u četvrtak, oko 18.30 sati, na županijskoj cesti između Gornjeg Vratna i Vratno Otoka naletio auto kojim je upravljao muškarac (32).

POGLEDAJTE VIDEO: Velika tragedija

Pokretanje videa...

24sata Video 00:22

Policija je priopćila da je započeo pretjecati Marina koji se na biciklu vozio ispred njega uz rub kolnika u istom smjeru. Kada je Marin biciklom počeo skretati ulijevo, udario ga je. Hitna pomoć brzo je reagirala i prevezli su ga u varaždinsku bolnicu no od zadobivenih ozljeda preminuo je sat kasnije.

- Čuo sam da je umro ocu na rukama - rekao nam je Marinov daljnji rođak Marijan Kostanjevac, načelnik Općine Vinice.

- Marina poznajem od malih nogu. S mojim je sinom sjedio u istoj školskoj klupi svih osam godina. Bio je iznimno dobroćudan i druželjubiv mladić, spreman u svakom trenutku svima pomoći. Doma je roditeljima pomagao na gospodarstvu, igrao je nogomet u lokalnom klubu, a bio je i aktivan član DVD-a Vratno Donje - kazala nam je Mirjana Jambriško, jedna od Marinovih susjeda i učiteljica koja mu je predavala informatiku. Informatiku je kaže, izuzetno volio i dobro se snalazio s računalima. Marin je uvijek uskakao ako je trebalo bilo kome nešto pomoći, bez obzira na to koje je doba dana ili noći.

- Pomagao je mami na polju i oko stoke jer je obitelj uglavnom od toga živjela - rekla nam je učiteljica Mirjana. Marijan Kostanjevac kaže da je obitelj u potpunom šoku i totalno shrvana.

- Majka ima visoki tlak i od šoka je pod tabletama za smirenje, a obitelj se boji da se, zbog velike žalosti, i njoj nešto ne dogodi. Policija je nakon nesreće alkotestirala vozača i utvrdila da nije vozio pod utjecajem alkohola . Imao je urednu vozačku dozvolu te je nakon ispitivanja i utvrđivanja okolnosti događaja pušten kući. Kazneni postupak protiv njega provest će se redovnim putem. Od Marina će se oprostiti danas u 15 sati na mjesnom groblju.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 310
VIDEO

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'

Izbori su iza nas, obrađeni su svi glasovi, a sada kreće političko nadmudrivanje. Tko će s kime koalirati i stvoriti većinu...

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef
IZBORNA NOĆ U MOSTU

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef

Božo Petrov došao je nešto prije 19 sati, ali je netragom nestao, pričalo se da je otišao kući oko 22 sata. Ipak, zvali su ga nazad. Ubrzo više neće biti predsjednik i Most traži novog šefa stranke
Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...
KOMENTAR BORISA RAŠETE

Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...

Plus+ Birači nisu previše kaznili HDZ ni za brojne afere, niti za Lex AP, ni za Turudića. Naprotiv, uz ovako visoku izlaznost njihova politika dobila je legitimaciju. A za nastavak vladavine trebat će im solidna trgovačka vještina