Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
48 komentara

Namjestila nagradnu igru? 'Ne, nisam. To ni nije moja svekrva'

Nagradnu igru su organizirali povodom svog rođendana. Radio je, naime, osnovan 1992. godine, a ove godine su trebali proslaviti 27. rođendan. Na čuđenje zaposlenika i slavili su 30. rođendan i imali nagradnu igru

Foto: Pixsell/Screenshot/Facebook
48 komentara

Biograd na moru ovih dana bruji o novom skandalu. Naime, sve se više priča o direktorici lokalnog radija Nikolini Kovačević koja je navodno namjestila nagradnu igru u kojoj je glavna nagrada bila automobil, a druga nagrada skuter, piše Slobodna Dalmacija.

Nagradnu igru su organizirali povodom svog rođendana. Radio je, naime, osnovan je u srpnju 1992. godine, a ove godine su trebali proslaviti 27. rođendan. Međutim, na inzistiranje direktorice radija i čuđenje zaposlenika, radio je u srpnju proslavio 30. rođendan.

Pobjednika je također izvlačila direktorica, a navodno je izvukla majku svog nevjenčanog supruga. Skuter je pak osvojila majka pročelnice u biogradskoj gradskoj upravi.

Pročelnica je, piše Slobodna Dalmacija, najterala svoju majku da vrati skuter jer Grad ima udio u tvrtki koja je vlasnik radija. No, automobil nije vraćen. To je produbilo sumnje nekih biogradskih policajca da pokrenu istragu oko navodno namještene igre.

'Namjestit ću kad auto bude bar pola milijuna kuna' 

- Nagradna igra nije namještena. Pozivam sve koji znaju kako se namješta neka me obuče pa ću je namjestiti idući put. Ali kad auto bude bar pola milijuna kuna, a ne ovih 70-ak tisuća kuna. Meni je super da svi tvrde da je bilo namješteno. Ništa nije bilo namješteno - rekla je Kovačević za Index

Tvrdi kako joj dobitnica nije svekrva niti je sin dobitnice njezin nevjenčan suprug. 

- Marko mi je prijatelj, znam ga već nekoliko godina. Nismo u vezi - rekla je. 

Na pitanje zašto su proslavili 30., a ne 27. rođendan, direktorica je rekla da frekvencija radija postoji 30 godina, a prije 27 godina je tadašnji radio rebrendiran. 

Tvrdi da je policija uopće nije kontaktirala, da nije dobila nikakvu obavijest te da nije bila ni na kakvim razgovorima. 

- Policija je bila samo u firmi zajedno s poreznom. Ali nikakvu kaznu, poziv, ni obavijest ja službeno nisam dobila - rekla je za Index. 

Video izvlačenja dobitnika nagradne igre možete pogledati ovdje

 

Tema: Hrvatska

Možda vas zanima i ovo:
Message