News

Komentari 46

Napadnuta djelatnica ZJZ-a iz Bjelovara: 'Imala sam osjećaj da će me ta gospođa opaliti'

Napadnuta djelatnica ZJZ-a iz Bjelovara: 'Imala sam osjećaj da će me ta gospođa opaliti'

To mi je prvi put u životu nešto takvo što mi se dogodilo naravno da je strah, ali žao mi je poslije bilo šta ja nisam nastavila sa skupljanjem tih igračaka, rekla je napadnuta spremačica

Na antivakserskom prosvjedu ispred zgrade HZJZ-a u Bjelovar prosvjednici su prošlog četvrtka nasrnuli na liječnicu i vrijeđali je, a zbog toga je policija podigla i kaznene prijave. Sada je pak otkriveno da ona nije bila jedina meta antivaksera. 

Napali su još jednu djelatnicu Zavoda za javno zdravstvo i istrgnuli joj iz ruku vreću u koju je skupljala igračke i zapaljene lampaše, piše RTL.

Riječ je o spremačici Zlati Antološ koja kaže kako je prestrašena nakon svega što se dogodilo.

- To mi je prvi put u životu nešto takvo što mi se dogodilo naravno da je strah, ali žao mi je poslije bilo šta ja nisam nastavila sa skupljanjem tih igračaka pa bi vidjeli do čega je to došlo. Ja sam imala osjećaj da ta gospođa bude mene opalila ne znam s koje strane i kud već, ali strah mi je bio veći pa sam se povukla - ispričala je Antološ za RTL.

Vršitelj dužnosti ravnatelja Zavoda Vedran Trupac kazao je kako je napadnuta liječnica još uvijek potresena i da joj nije ugodno dolaziti na posao nakon svega što se dogodilo.

- Potresena je s time i jednostavno ne može vjerovati nakon skoro dvije godine opsežnog posla odnosno cijepljenja, testiranja, kontaktiranja oboljelih da se nešto tako može dogoditi - kazao je ravnatelj.

Najčitaniji članci