Obavijesti

News

Komentari 9

Napali vozača busa i policajca: 'Smeće si, slomit ću ti kičmu'

Vozač je, navodi se u optužnici, potom pao na pod gdje ga je 37-godišnjak nastavio udarati nogama, a potom ga izvukao iz autobusa na asfalt i odvukao ispred autobusa...

VIDEO

Splitsko Općinsko državno odvjetništvo optužilo je dvojicu 37-godišnjaka koji su u odvojenim slučajevima napali vozača gradskog autobusa i pravosudnog policajca u zatvoru na Bilicama, objavljeno je na stranicama Državnog odvjetništva (DORH).

Prvi je 37-godišnjak optužen zbog nanošenja osobito teške tjelesne ozljede, a kazneno je djelo počinio 24. svibnja ove godine oko 22 sata na splitskom autobusnom kolodvoru gdje je ušao u autobus i verbalno se sukobio s vozačem autobusa (63). Povod svađi je bilo to što 37-godišnjak nije imao autobusnu kartu. Sada već optuženi muškarac je prvo udario nogom u vrata koja dijele vozačevo mjesto od prostora za putnike koja su potom udarila vozača u glavu, a onda ga je uhvatio jednom rukom za potiljak te ga šakom druge ruke udario po glavi.

Vozač je, navodi se u optužnici, potom pao na pod gdje ga je 37-godišnjak nastavio udarati nogama, a potom ga izvukao iz autobusa na asfalt i odvukao ispred autobusa gdje ga je nastavio udarati. Tom prilikom je vozač zadobio osobito teške tjelesne ozljede u vidu prijeloma lijeve sljepoočne kosti i kontuziju mozga.

U drugom slučaju je optužnica podignuta također protiv 37-godišnjaka koji je napao pravosudnog policajca 23. travnja ove godine u 11,35 sati u splitskom zatvoru. U optužnici se navodi da je 37-godišnjak prilikom vraćanja iz šetnje ničim izazvan pravosudnom policajcu, koji je znao za njegovu nasilnu narav, agresivno rekao da će mu slomiti kičmu i da će ga ubiti te ga nazvao smećem.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kad su dvojica pravosudnih policajaca radi smirivanja uveli 37-godišnjaka u obližnju sobu u koju je ušao i poslije napadnuti pravosudni policajac okrivljenik se zaletio prema njemu i otvorenim ga dlanom udario u glavu iznad lijeve sljepoočnice, potom ga rukama odgurnuo prema zidu sobe agresivno mu ponavljajući da će mu slomiti kičmu i ubiti ga.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Ava Karabatić dobila je više glasova od Plenkijeve ministrice kulture Obuljen Koržinek!
SPEKTAKL

Ava Karabatić dobila je više glasova od Plenkijeve ministrice kulture Obuljen Koržinek!

Lani sam u ovo vrijeme bila doma u alkoholiziranom stanju. Ovo je veliki uspjeh za mene i moj mali tim velikih ljudi, rekla je Karabatić

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'
NAKON IZBORNE NOĆI

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'

Kao i do sada, ja ću se i u ovoj situaciji do kraja držati slova i duha hrvatskog Ustava - napisao je Milanović
Ovo su 'preskakači' izbora: U Sabor idu Vučemilović, Zurovec, Stier, Bartulica, Krstičević...
PREFERENCIJALNI GLASOVI

Ovo su 'preskakači' izbora: U Sabor idu Vučemilović, Zurovec, Stier, Bartulica, Krstičević...

Preferencijalni glasovi su skinuli mandate Mostu, Domovinskom pokretu, PGS-u, ali otkrili i stranačke netrpeljivosti i pomrsili planove šefovima stranaka. Čačić i Glavašević ipak neće u Sabor