Obavijesti

News

Komentari 10

Napali ženu splitskog dilera: S pištoljem su je izvukli iz auta

Napali ženu splitskog dilera: S pištoljem su je izvukli iz auta

Suprugu Damira Rašidagića su presreli u utorak navečer dok je stajala na semaforu. Zaprijetili su joj pištoljem da izađe iz automobila i odvezli se s njim. Odmah nakon toga otišla je prijaviti napad...

Dva muškarca naoružana pištoljima otela su u utorak oko 20 sati na splitskim Brdima osobni automobil Petri Rašidagić (47), supruzi poznatog dilera Damira Rašidagića (38) zvanog Rašo, piše Slobodna Dalmacija.

Rašidagić je u zatvoru od uhićenja u lipnju ove godine kada mu je garaži na Pazdigradu nađena veća količina droge i oružja.

Nadimci krimosa: Giljo, Gumar, Vlada Budala, Ludi Kiki i ostali
Nadimci krimosa: Giljo, Gumar, Vlada Budala, Ludi Kiki i ostali

Njegovu suprugu su presreli u utorak navečer dok je stajala na semaforu. Zaprijetili su joj pištoljem da izađe iz automobila i odvezli se s njim. Odmah nakon toga otišla je prijaviti napad. Kako saznaje Slobodna Dalmacija, već duže vremena su ona i djeca na meti prijetnji.

Petra Rašidagić poznata je i kao jedna od glavnih USKOK-ovih svjedokinja protiv Jakše Cvitanovića Cvika zbog dilanja heroina. Njih dvoje bili su u vezi u vremenu kada je on razvijao posao iz Vela Luke na korčulansko i dubrovačko područje. Cvik je dobio osam godina i tri mjeseca zatvora, a suđeno mu je i zbog prijetnji Petri za što je dobio osam mjeseci zatvora.