Obavijesti

News

Komentari 4

Napao je davitelj, a ona se spasila praveći se mrtva

Napao je davitelj, a ona se spasila praveći se mrtva
1

Dejan Gvozdić (32) došao je u kuću Marije Skok (82) u Ogulinu kako bi dogovorili ličenje kuhinje. Prišao joj je s leđa i počeo je daviti ručnikom...

VIDEO

U kuhinji sam gulila krumpir, a on je nervozno sjedio i pušio. Bio mi je jako čudan. Ustao je i otišao u sobu, a zatim u WC. Vratio se iz zahoda brišući ruke u ručnik, i još sam si pomislila kako je fino odgojen kad tako pere ruke. No tada mi je prišao s leđa, prebacio ručnik preko glave i počeo me daviti, prepričala je dršćućim glasom Marija Skok (82) iz Ogulina. Dejan Gvozdić (32) napao ju je u četvrtak u njezinom domu. Ni sama ne zna, kaže, što je tada pomislila. Koncentrirala se isključivo na preživljavanje i pitanje kako se othrvati muškarcu.
- Počela sam se namjerno spuštati prema podu jer mi je tamo pao poklopac s lonca. Uspjela sam dohvatiti poklopac i počela sam ga lupati po nozi. Malo je popustio stisak i tada sam odlučila praviti se mrtva kako bih skupila snagu i ugrizla ga za ruku - u dahu govori Marija. Davitelj ju je odjednom pustio, misleći valjda da ju je ubio. No prepao se i počeo bježati, a starica je skočila za njim i zaključala vrata. Tek kad se uvjerila da je zaista otišao, o napadu je obavijestila susjede, a oni su pozvali policiju i liječnike. Dejana Gvozdića dobro je poznavala jer je mladić sa svojim ocem radio kao soboslikar. Mariji su oličili stan. Dejan je te večeri došao k njoj kako bi dogovorili adaptaciju kuhinje.
- Uvijek sam plaćala gotovinom i mladić je vjerojatno mislio da imam hrpu novca u jastuku, pa me htio opljačkati - priča Marija.  Policija je objavila da je mladić bio pijan i imao 2,94 promila alkohola u organizmu. Gvozdić se, navodno, prije dvije godine pokušao ubiti. Marija kaže kako joj se došla ispričati mladićeva majka, koja je rekla da s njim često imaju problema.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...