Obavijesti

News

Komentari 74

Tukao se s muškarcem, došao doma pa ga pronašli izbodenog

Nakon sukoba muškarac (33) je stigao u kuću gdje živi s 40-godišnjakinjom, te je nastavio s narušavanjem javnog reda i mira. Što se tamo dogodilo još se utvrđuje

VIDEO

Trideset trogodišnji muškarac teško je i po život ozlijeđen u ponedjeljak navečer u Supetru na Braču,  te je prevezen u splitsku bolnicu, a policija utvrđuje okolnosti ozljeđivanja 33-godišnjaka koji je pronađen ispred obiteljske kuće, nakon što se prethodno sukobio s 38-godišnjakom, doznaje se u utorak u splitskoj policiji.

Prema dosadašnjim informacijama, oko 21.50 sati u Supetru u Ulici 18. rujna 33-godišnjak je fizički napao 38-godišnjeg muškarca, lakše ga ozlijedivši. U tom slučaju policija još uvijek utvrđuje sve okolnosti događaja.

Nakon tog incidenta 33-godišnjak je otišao s mjesta sukoba i, kako se neslužbeno doznaje, stigao u kuću gdje živi s 40-godišnjakinjom, te je nastavio s narušavanjem javnog reda i mira.

Kako su u međuvremenu policajci tragali za njim zbog prvog incidenta, ubrzo su dobili novu dojavu o narušavanju javnog reda i mira, a 33- godišnjaka su pronašli teško ozlijeđenog ispred kuće.

Pružena mu je liječnička pomoć i utvrđeno da je zadobio ubodnu ranu u području prsišta i otvorenu ranu glave, što je okarakterizirano kao ozljede opasne po život te je prevezen na liječenje u Klinički bolnički centar Split.

Proveden je očevid te se provodi istraga o utvrđivanju svih činjenica i okolnosti događaja. Prema do sada prikupljenim, ali nepotvrđenim informacijama, neslužbeno se doznaje da su ozljede mogle nastati kao posljedica samoozljeđivanja.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 74
VIDEO

Pogledajte oluju koja ide prema Hrvatskoj: Podigli su žuti alarm
GRMLJAVINSKO NEVRIJEME

Pogledajte oluju koja ide prema Hrvatskoj: Podigli su žuti alarm

Žuti alarm označava potencijalno opasno vrijeme, a Državni hidrometeorološki zavod upalio ga je za nekoliko hrvatskih regija. Na stranici rain alarm vidi se kako oluja stiže sa zapada

Detalji tragedije u Rijeci: Dva muškarca se sukobila, umrli u bolnici. Jedan napadao susjede
UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE

Detalji tragedije u Rijeci: Dva muškarca se sukobila, umrli u bolnici. Jedan napadao susjede

UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE: Hitna, koja je na mjesto događaja stigla nešto iza 6:30, dvojac je prevezla u bolnicu, ali nažalost, unatoč naporima liječnika, nije im bilo spasa
Jeziv zločin u Rijeci: Anđelko je izbo Damira (38). On je 2012. na sličan način ubio svog partnera
NA SMRT JE IZBO UBOJICU

Jeziv zločin u Rijeci: Anđelko je izbo Damira (38). On je 2012. na sličan način ubio svog partnera

Bio je sav krvav, krv je s njega kapala po podu. Rekao mi je: 'Vidi što mi je uradio, izbo me na spavanju, idi, pomozi mu'. Onda sam se nagnula prema vratima i vidjela Anđelka, također, oblivenog krvlju, govore susjedi