Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
2 komentara

'Napisi oko preskupe obnove javnih WC-a nisu vjerodostojni'

Nakon što su mediji pisali o još jednom basnoslovno skupom javnom WC-u u Zagrebu, oglasio se i Zrinjevac, podružnica Zagrebačkog holdinga. Ono kaže da ti napisi jednostavno 'nisu vjerodostojni'.

Foto: Matija Habljak/PIXSELL
2 komentara

Nakon što su mediji pisali o još jednom basnoslovno skupom javnom WC-u u Zagrebu, oglasio se i Zrinjevac, podružnica Zagrebačkog holdinga. Ono kaže da ti napisi jednostavno 'nisu vjerodostojni'.

- Slijedom natpisa u medijima oko cijena radova na uređenju kućice u sklopu rekonstrukcije dječjeg igrališta na Trgu kralja Petra Krešimira IV. u kojima se iznose informacije koje nisu vjerodostojne navodimo sljedeće, započinje priopćenje koje je Zrinjevac poslao medijima. 

Zagreb: U Gradskoj upravi predstavljena nova on line usluga E-Bebe OBNOVA ZA 300.000 KUNA Bandić o 'zlatnom WC-u': Otac sam grada, ne bavim se ja time

- Podružnica Zrinjevac je na traženje Vijeća gradske četvrti Donji Grad izradila troškovnik potrebnih radova na toj lokaciji koja je i zaštićeno kulturno dobro. Nakon dostave troškovnika pristupa se ugovaranju i uvođenju u posao što je uobičajena procedura. U ovom slučaju uvođenja u posao nije bilo, te radovi na rekonstrukciji dječjeg igrališta nisu ni započeli. Međutim tijekom priprema i pregleda lokacije uočili smo da krov predmetne kućice prokišnjava, te smo temeljem činjenice da se predmetna lokacija nalazi u našem djelokrugu održavanja pristupili nužnim radovima sanacije kako bi se spriječila daljnja devastacija objekta. Dakle, radovi na rekonstrukciji dječjeg igrališta nisu započeli već su izvedeni samo interventni radovi na sanaciji kućice.

ZAGREBAČKI LUKSUZ Opet 'zlatni WC': Za kvadratni metar platit će 10 tisuća eura

S radovima na rekonstrukciji dječjeg igrališta započet će se nakon uvođenja u posao a sve u skladu s odlukom Vijeća gradske četvrti Donji Grad, zaključuje se u priopćenju Zrinjevca. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message