Obavijesti

News

Komentari 21

'Naš narod bio je sposoban pobijediti u težim okolnostima'

'Naš narod bio je  sposoban pobijediti u težim okolnostima'
1

Izaslanik predsjednika Sabora Ante Sanader rekao je jučer u Ludbregu da je odgovornost političara atmosferu beznađa koja se stvara u hrvatskom društvu, pretvoriti u atmosferu perspektive

VIDEO

Ante Sanader, saborski zastupnik  i politički tajnik HDZ-a, kao izaslanik predsjednika Hrvatskog sabora Gorana Jandrokovića, bio je na središnjem misnom slavlju "Dana ludbreške Svete nedjelje", a u izjavi novinarima poručio je da svi oni koji se bave javnim poslom moraju prije svega biti odgovorni.

Uloga državnika i političara je izvršavati i poštivati želje naroda kojem se služi. Služenje narodu, a ne oholost i bahatost, arogancija, moraju biti osobine pravih narodnih predstavnika, rekao je.

  - Za realizaciju toga itekako nam je potrebna molitva i zagovor našoj nebeskoj zaštitnici, zato smo smo danas ovdje da bi zajedno i pojedinačno uputili svoje molitve Predragocjenoj Krvi Kristovoj -  poručio je Ante Sanader iz ludbreškog svetišta.

 Naglasio je i kako je odgovornost osoba u javnom život atmosferu beznađa koja se 'stvara u našem društvu, pretvoriti u atmosferu perspektive, unatoč svim donositeljima loših vijesti'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

  - Naš narod bio je sposoban pobijediti u težim i neizvjesnijim okolnostima od ovih - dodao je saborski izaslanik Ante Sanader. 

 Podsjetio je koliko je Crkva i vjera u prošlosti bila važna za opstanak hrvatskog naroda, i poručio da je vjera i molitva danas važna za zajedništvo hrvatskog naroda, za očuvanje naših tradicionalnih vrijednosti te za međusobno poštivanje i uvažavanje.(ir)
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Uhitili muškarce koji su tvrdili da je Danka kod njih; Na imanju su pronašli podzemne kanale
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Uhitili muškarce koji su tvrdili da je Danka kod njih; Na imanju su pronašli podzemne kanale

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag