Obavijesti

News

Komentari 296

Nasilni roditelj u pritvoru, a ravnatelju prekršajna prijava

Nasilni roditelj u pritvoru, a ravnatelju prekršajna prijava
1

Roditelj sedmašice napao je profesoricu biologije i kemije pred očima kćeri i cijelog razreda. Udarao ju je u glavu. Zatim se potukao s ravnateljem. Završio je u pritovru

VIDEO

Roditelj (40) i Neven Tešija (53), ravnatelj OŠ Petar Kružić na Klisu zaradili su prekršajne prijave nakon incidenta u ponedjeljak. Naime, nakon što je roditelj sedmašice napao profesoricu biologije i kemije, ravnatelj je stao u njezinu obranu. 

Tešija je ušao u razred nakon što je roditelj učiteljicu već desetak puta udario po glavi. Pokušao ga je smiriti, a nakon toga je i on dobio šaku u glavu. U hrvanju s napadačem slomljen mu je i biceps, a pomahnitalog roditelja smirio je tek nakon što ga je udario šakom u glavu.

U međuvremenu su učenici kroz prozor bježali iz razreda, a sve se smirilo tek kad su stigli policajci.

Obojicu ih se tereti da su narušavali javni red i mir međusobnim sukobom te je protiv obojice podnesen optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

 Ipak, ravnatelj je pušten kući, a roditelj je u pritvoru na Bilicama.

Podsjetimo, roditelj je  upao na nastavu i rekao 'Ti ćeš mi maltretirati dijete cijelu godinu!' te počeo udarati ženu ispred kćeri i cijelog razreda. Udario ju je deset puta po glavi. Zatim je nekoliko puta udario ravnatelja. Počeli su se hrvati i ravnatelj ga je uspio jednom udariti u glavu. Uskoro je došla policija i odvela nasilnog roditelja.

Roditelj je navodno napao učiteljicu zbog zaključene trojke iz biologije. 

Jovanović: Neka se više nikada ne ponovi u Hrvatskoj!

Ministar znanosti, obrazovanja i sporta Željko Jovanović osudio je napad roditelja na profesoricu i ravnatelja osnovne škole u Klisu.

- Mogu poslati poruku roditeljima da je ovo ispad koji je nezamisliv i nedopustiv i nadam se da će policija i pravosuđe odraditi svoj posao u najkraćem mogućem roku i tako poslati poruku da se to više nikada ne dogodi. Škola je mjesto u kojem se treba učiti, gdje djeca trebaju usvajati i neke druge vrijednosti koje će omogućiti da budu bolji ljudi i dio boljeg društva. Ovako nešto je veliki teret za dijete tog roditelja. Mislim da je učinio nešto najgore što je mogao i da se kaje zbog svega. Nadam se da će se učiteljica i ravnatelj brzo oporaviti i da se ovakav nemili događaj u Hrvatskoj više nikad neće dogodi - rekao je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 296
VIDEO

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!
RADARSKE SLIKE

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!

DHMZ je ranije objavio upozorenje i žuti alarm za grmljavinsko nevrijeme za sve regije u Hrvatskoj osim za dvije. Sad su to promijenili i samo gospićka regija označena je zelenom

Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...
PROGNOZA

Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...

Za četvrtak i petak prognoziraju dosta nestabilno vrijeme, pogotovo četvrtak kad je za skoro cijelu Hrvatsku upaljen žuti alarm zbog grmljavinskog nevremena
Užasi masakra u Borovu Selu: Četnici su ubili 12 hrvatskih policajca. Koristili su i sjekire...
TUŽNA OBLJETNICA

Užasi masakra u Borovu Selu: Četnici su ubili 12 hrvatskih policajca. Koristili su i sjekire...

Tukli su me, odvodili na neko stajsko đubre da me zakolju, stavljali mi nož pod vrat pa opet tukli. Gubio sam svijest više puta a onda se probudio ostavljen u nekom dvorištu, ispričao je svojedobno Ivan Komšić...