Obavijesti

News

Komentari 143

Nasilni suprug pretukao ženu, cijelu noć je ležala u lokvi krvi

Nesretna žena (35) ima slomljenu čeljust i jagodičnu kost. Zadobila je ozljedu pluća uz brojne površinske posjekotine i rane. Prebačena je iz Dubrovnika u KBC Split

VIDEO

Muškarac (41) iz Grbavca u Župi dubrovačkoj prijavljen je za nanošenje teških tjelesnih ozljeda svojoj 35-godišnjoj supruzi.

Policija je izvijestila da je muškarac u noći s utorka na srijedu u obiteljskoj kući prvo verbalno napao suprugu, a potom ju je i pretukao nakon čega je napustio kuću. Teško ozlijeđenoj ženi je pomoć pružena u dubrovačkoj bolnici gdje je zadržana na liječenju. Policija je u srijedu oko 15 sati u Gružu u Dubrovniku privela nasilnog supruga, a danas je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku PU dubrovačko-neretvanske.

Mještani Župe dubrovačke kažu da je riječ o obitelji koja već niz godina trpi nasilno ponašanje 41-godišnjaka, javlja dubrovniknet.hr. On zbog, kako tvrde, svoje bolesti i pijanstva nije mogao nigdje sačuvati posao ako bi ga i pokušao naći. U obitelji je troje djece. Sva su maloljetna, a najstarije dijete ima 11 godina. 

Nesretna žena (35) je, kako se neslužbeno doznaje, cijelu noć ležala u vlastitom domu u lokvi krvi. Pročelnik odjela kirurgije OB Dubrovnik, dr. Vladimir Lupret je kazao kako ima slomljenu čeljust i jagodičnu kost. Zadobila je ozljedu pluća uz brojne površinske posjekotine i rane. Također je potvrdio da joj je i nos otkinut te da nije sigurno jesu li brojne porezotine na licu nastale kao posljedica udaraca ili su napravljene oštrim predmetom. 

- Pacijentica je u stabilnom stanju prevezena vozilom Hitne pomoći u Split gdje će se vršiti daljnji postupci na facijalnoj kirurgiji - kazao je Lupret za dubrovniknet.hr.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 143
VIDEO

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...

Tajni spisi CIA-e o Bljesku: Vršili pritisak na Tuđmana, iznenadila ih brza akcija; 'Zabrinuti smo'
ČETNICIMA LEGIJA OKRENUO LEĐA

Tajni spisi CIA-e o Bljesku: Vršili pritisak na Tuđmana, iznenadila ih brza akcija; 'Zabrinuti smo'

CIA-ini zapisnici sa sastanka održanog 4. svibnja 1995. godine, praktički samo nekoliko sati nakon završetka Bljeska pokazuju koliko ih je iznenadila operacija...
VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'
4.3 PO RICHTERU

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'

RAKOVICA - Odmah sam pregledao snimke nadzorne kamere s vikendice u Rakovici. Potres se jasno vidi. Prvo je jako udarilo, a onda se tlo kratko zatreslo. To je udaljeno samo 2 kilometra od epicentra, javio nam je čitatelj koji je poslao snimku potresa magnitude 4.3 po Richteru koji je u srijedu u 5.38 zatresao na granici s BiH, samo 15 kilometara od Slunja.