News

Komentari 28

Našla ga na internetu pa se udala za svog donora sperme

Našla ga na internetu pa se udala za svog donora sperme

Scott je bio donor sperme, a Aminah se na umjetnu oplodnju odlučila nakon što je zbog rijetkog genetskog poremećaja izgubila dvojicu svojih sinova, Marlona i Louisa...

Između dvoje potpunih stranaca rodila se ljubav, a njihova priča uskoro bi mogla poslužiti i kao scenarij za film. Aminah Hart i Scott Andersen iz australske Victorije zaljubili su se godinu dana nakon što je, 14. kolovoza 2012., rođena njihova zajednička kći Leila. 

Scott je bio donor sperme, a Aminah se na umjetnu oplodnju odlučila nakon što je zbog rijetkog genetskog poremećaja izgubila dvojicu svojih sinova, Marlona i Louisa, piše Daily Mail.

Za novu trudnoću bila je spremna, ali nije ni slutila da će donor sperme postati ljubav njenog života. Mala Leila rodila se kao zdravo dijete teško 3,9 kilograma, ali Aminah je ipak bila zabrinuta zbog jedne stvari, a to je odrastanje njene kćeri bez oca. 

Majka gospođe Hart zbog toga se odlučila na istraživanje. Ubrzo je na internetu pronašla Scottovi fotografiju, a onda je svoju kćer uspjela nagovoriti da od klinike zatraži dodatne njegove podatke i kontakt. 

Kad se Aminah javila Scottu predložila mu je da upozna svoju kćer. On je to prihvatio. Budući par se upoznao i počeli su se družiti, a onda se dogodilo nešto neočekivano:

- Jedan dan je samo otišao kupiti mlijeko za Leilu, a vratio se sa zaručničkim prstenom - rekla je Aminah. 

Godinu dana kasnije Aminah i Scott su se vjenčali, a na svadbi je bilo 130 ljudi. 

Najčitaniji članci