Obavijesti

News

Komentari 409

Na dječjem karnevalu spalili su slikovnicu o istospolnoj obitelji

Na dječjem karnevalu spalili su slikovnicu o istospolnoj obitelji
2

ŠOKANTNO Riječ je o takozvanom fašniku, krivcu za sve loše u protekloj godini, a kojeg organizatori dječjih maškara u ovom dalmatinskom mjestu vide upravo u LGBT slikovnici

VIDEO

U Kaštelima kraj Splita na dječjem karnevalu spaljena je slikovnica 'Moja dugina obitelj' koja govori o djeci iz istospolnih obitelji.

POGLEDAJTE VIDEO SPECIJAL:

Pokretanje videa...

00:57

Riječ je o takozvanom fašniku, tradicionalnom krivcu za sve loše u protekloj godini, a kojeg organizatori dječjih maškara u ovom dalmatinskom mjestu vide upravo u LGBT slikovnici.

- Da bi shvatili što su i kakva su Kaštela, prilažem vam slike s dječijih kaštelanskih maškara u kojemu su organizatori ispred nekoliko stotina roditelja i djece zapalili slikovnicu s dvije mame i dva tate.Da, na djecijim maskarama.I ne, nije svirala Anica Kninska kraljica, ne kuzim ni ja zašto - napisao je na Facebooku korisnik pod nadimkom Random Toni.

Na istoj je stranici objavio i video u kojem se vidi kako pred djecom gori fašnik odnosno slikovnica na kojoj se vide dugine boje te dva srca u kojima piše "mama" plus "mama". Na drugoj strani piše "tata" plus "tata". Na snimci se čuje odobravanje i pljeskanje.

Snimka paljenja krnje ilitiga fasnika nakon osude na DJECIJEM karnevalu u Kastelima. Be advised - mozda vas prodje jeza.

Posted by Random Toni on 4. veljače 2018

'Bit ćemo kumovi svoj dici koju naprave mame mamama ili tate tatama' 

Dalmatinski portal za komentar je pitao predsjednika karnevalske udruge Poklade, Nikšu Radića.

- Kad mater materi napravi dite ili tata tati, mi ćemo financirati sve dičje karnevale u svitu i bit ćemo kumovi dici na krštenju - rekao je Radić.

Na upit je li gradonačelnik Denis Ivanović znao za program namijenjen djeci upitao je prvo 'zašto' te potom uzvratio da su oni autonomni.

- Nismo mi Split, mi smo krnjeval 200 godina star. Mi smo autonomni, nitko nas ništa ne pita niti kome odgovaramo osim sami sebi. Neman pojma je li znao, može on vama dati izjavu, ali s ovim nije imao ništa - odgovorio je Radić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 409
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa