Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
409 komentara

Na dječjem karnevalu spalili su slikovnicu o istospolnoj obitelji

ŠOKANTNO Riječ je o takozvanom fašniku, krivcu za sve loše u protekloj godini, a kojeg organizatori dječjih maškara u ovom dalmatinskom mjestu vide upravo u LGBT slikovnici

Foto: Screenshot/Facebook
409 komentara

U Kaštelima kraj Splita na dječjem karnevalu spaljena je slikovnica 'Moja dugina obitelj' koja govori o djeci iz istospolnih obitelji.

POGLEDAJTE VIDEO SPECIJAL:

Riječ je o takozvanom fašniku, tradicionalnom krivcu za sve loše u protekloj godini, a kojeg organizatori dječjih maškara u ovom dalmatinskom mjestu vide upravo u LGBT slikovnici.

- Da bi shvatili što su i kakva su Kaštela, prilažem vam slike s dječijih kaštelanskih maškara u kojemu su organizatori ispred nekoliko stotina roditelja i djece zapalili slikovnicu s dvije mame i dva tate.Da, na djecijim maskarama.I ne, nije svirala Anica Kninska kraljica, ne kuzim ni ja zašto - napisao je na Facebooku korisnik pod nadimkom Random Toni.

Na istoj je stranici objavio i video u kojem se vidi kako pred djecom gori fašnik odnosno slikovnica na kojoj se vide dugine boje te dva srca u kojima piše "mama" plus "mama". Na drugoj strani piše "tata" plus "tata". Na snimci se čuje odobravanje i pljeskanje.

Snimka paljenja krnje ilitiga fasnika nakon osude na DJECIJEM karnevalu u Kastelima. Be advised - mozda vas prodje jeza.

Posted by Random Toni on 4. veljače 2018

'Bit ćemo kumovi svoj dici koju naprave mame mamama ili tate tatama' 

Dalmatinski portal za komentar je pitao predsjednika karnevalske udruge Poklade, Nikšu Radića.

- Kad mater materi napravi dite ili tata tati, mi ćemo financirati sve dičje karnevale u svitu i bit ćemo kumovi dici na krštenju - rekao je Radić.

Na upit je li gradonačelnik Denis Ivanović znao za program namijenjen djeci upitao je prvo 'zašto' te potom uzvratio da su oni autonomni.

- Nismo mi Split, mi smo krnjeval 200 godina star. Mi smo autonomni, nitko nas ništa ne pita niti kome odgovaramo osim sami sebi. Neman pojma je li znao, može on vama dati izjavu, ali s ovim nije imao ništa - odgovorio je Radić.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message