News

Komentari 4

Našli tijela oca i djece, a 100 km dalje našli i mrtvu majku

Našli tijela oca i djece, a 100 km dalje našli i mrtvu majku

Londonska policija objavila je kako su u jednom danu pronašli četiri beživotna tijela među kojima se nalazi i dvoje maloljetne djece, jedno od sedam, drugo od deset godina

Scotland Yard objavio je kako je pokrenuta istraga nakon što su u Londonu i njegovoj bližoj okolici u jednom danu pronađena četiri mrtva tijela. Prema dostupnim informacijama, prvo je pronađen muškarac pored kojega je ležalo dvoje mrtve djece (7 i 10)

Nedaleko od njih pronađeno je i vozilo koje je bilo prazno za koje se vjeruje da je pripadalo preminulom muškarcu. Sat kasnije policija je u predgrađu Londona, točnije u Twickenhamu pronašla, kasnije će se ispostaviti, njegovu suprugu koja je na sebi imala više ubodnih rana.

Londonski istražitelji kazali su kako su muškarac i dvoje djece pronađeni u beživotnom stanju u istočnom Sussexu pored Londona. Vjeruje se kako ih je otac povukao u smrt skokom s vrha litice.

Glasnogovornik policije objavio je kako je identifikacija tijela još uvijek u tijeku.

- Iako još uvijek čekamo službenu obdukciju i identifikaciju, policija vjeruje kako se radi o tijelima gospođine najuže obitelji - kazao je.
U istrazi koja je u tijeku nema uhićenih jer policija vjeruje kako nitko drugi, osim preminulih, nije bio umješan u slučaj. 

Najčitaniji članci