Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

U kući kod Đurđevca našli dva tijela: Muškarci su bili prijatelji

Marijan Slaviček, načelnik đurđevačke policije, kratko je rekao da tijela idu na obdukciju, koja će potvrditi uzrok smrti. Krim policija obavila je očevid i tijela su odvezena

U kući u Novom Virju pronađena dva mrtva tijela
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
20 komentara

Muškarci čija su tijela u srijedu navečer pronašli u kući u Novom Virju kraj Đurđevca bili su prijatelji i često su vrijeme provodili zajedno, piše ePodravina.

Marinko (56) bio je podstanar, a Stjepan mu je došao u posjet. 

Prve su naznake bile da je riječ o nesretnom slučaju, no nove okolnosti govore da postoji mogućnost da je bilo i nasilja. Naime, kako ePodravina neslužbeno doznaje, na podu gdje su pronađeni bilo je krvi, kao i na Stjepanovoj ruci. 

– Ušao sam u sobu čim je Marinkova kćer došla po mene. Stjepan je ležao na krevetu, a Marinko na podu, glavom prema hodniku, iza stola. Oči su im bile čudne, jer su vjerojatno već dulje vrijeme mrtvi. Na Stjepanovoj ruci i kraj kreveta bilo je krvi – priča čovjek koji je ušao na mjesto događaja. 

KRAJ ĐURĐEVCA Strava u Novom Virju: U kući su pronašli dva mrtva tijela...

Marijan Slaviček, načelnik đurđevačke policije, kratko je rekao da tijela idu na obdukciju, koja će potvrditi uzrok smrti. Krim policija obavila je očevid i tijela su odvezena. 

Prema neslužbenim informacijama tijela su u kući bila duže vrijeme, a policiju je pozvala Marinkova kći. Ona je došla iz Zagreba provjeriti što je s njezinim ocem jer se nije javljao 20-ak dana. Kako su za spomenuti portal rekli mještani, žena se popela na balkon i vidjela tijela pa pozvala policiju. 


 

Možda vas zanima i ovo:
Message