News

Komentari 11

Oštećena je osnovna škola u Petrinji, ravnatelj: Samo sam ja u školi. Sad čekamo procjenu

Oštećena je osnovna škola u Petrinji, ravnatelj: Samo sam ja u školi. Sad čekamo procjenu

Učenika, naravno, nije bilo u školi, a stigao je tek ravnatelj Robert Groza, koji nam se i javio. Zasad ne znaju jesu li oštećenja dubinska ili je u pitanju samo fasada te čekaju procjenu stanja

Potresi koji su pogodili središnju Hrvatsku u ponedjeljak, a bili su 5 po Richteru, 4,7 i 4,1 po Richteru, oštetili su brojne građevine u Sisku, Petrinji, Pokupskom, Glini i okolici.

U potresu je oštećena i petrinjska Prva osnovna škola.

POGLEDAJTE VIDEO: Potresi pogodili Sisak, Petrinju i okolicu- Dobro smo. Ovo oštećenje koje vidite, ne znamo je li dubinsko ili je samo fasada. Čekamo da dođe netko iz nadležnih službi i da procijene, javili smo se osnivaču, odnosno županiji. Nema učenika, praznici, ja sam trenutno u školi - kazao nam je ravnatelj Robert Groza.

Oglasili su se i na web stranici škole. 

- 28. prosinca 2020. i naša škola je oštećena u potresu. Oštećenja smo pregledali te sanirali ono što smo mogli. Uočili smo napuknuća u vanjskim i unutarnjim zidovima. Krov nije jače oštećen. U dogovoru s Osnivačem, Sisačko-moslavačkom županijom, čekamo stručne službe koje će procijeniti stupanj oštećenja. Sve nove informacije vezane uz nastavu i rad škole ćemo objaviti na našim internetskim stranicama - stoji u objavi.

POGLEDAJTE TRENUTAK POTRESA:

 

Najčitaniji članci