News

Komentari 81

Natalija Prica: Za Bandićevu smrt sam doznala iz medija, a od politike ne mislim odustati

Natalija Prica: Za Bandićevu smrt sam doznala iz medija, a od politike ne mislim odustati

Nije odustala od politike, i dalje je predsjednica Mladih Stranke 365, ali ne zna kamo će je odvesti politika. Za Bandića je rekla da je volio svoj posao

Natalija Prica ispričala je u velikom intervjuu za Gloriju kako je za smrt Milana Bandića 28. veljače doznala iz medija, a da joj je proteklih mjeseci najveća zaštita bila obitelj.

Pogledajte video

Smatra da je i njena titula Miss donekle kriva za to da su je nazivali Bandićevom najbližom suradnicom.

-  Pretpostavljam da je medijski najatraktivnije pisati o bivšoj misici. Jer misica jednom, misica zauvijek! Rijetko bi tko napisao da sam diplomirala stomatologiju, da specijaliziram ortodonciju, da radim doktorat ili što sam sve već u životu postigla. Najlakše je napisati da sam bivša misica, koja nosi skupe torbe. A još sam i plavuša! Snimani su trenuci kad bismo se našli jedno pokraj drugog, a uvijek nas je bilo barem petero, šestero uz gradonačelnika. No, to ne bi bilo zanimljivo - ispričala je Prica koja trenutno radi u stomatološkoj poliklinici.

Nije odustala od politike, i dalje je predsjednica Mladih Stranke 365, ali ne zna kamo će je odvesti politika. Za Bandića je rekla da je volio svoj posao. 

- Najteži period bio mi je nakon gradonačelnikove smrti, tih mjesec dana bilo je više nego turbulentno, no moja je obitelj bila uz mene. No, koliko god su bili čvrsti za mene, pogotovo mama, nisu izdržali toliku količinu stresa - tata je dobio visoki tlak, a majka dijabetes - ispričala je.

Dodaje da i sama želi postati majka i da je u novoj vezi, ali i da radi na akademskoj karijeri.

Najčitaniji članci