Obavijesti

News

Komentari 81

Nataša Matijević vratila je Reu svojoj kući: Nigdje ne izlazimo

Nataša Matijević vratila je Reu svojoj kući: Nigdje ne izlazimo
1

Željela sam je zaštititi i skloniti od svega, od policije, medijskog pritiska, cijele stresne situacije u kojoj smo se našle, rekla je Nataša koja je izbivala deset dana

VIDEO

Nataša Matijević vratila se s kćeri Reom u kuću u Ljigu. 

Za Blic je rekla kako nije htjela da djevojčica doživi novu traumu i da je policija nasilno uzme iz njezinog naručja. Dodala je da bi nju odveli u zatvor, a Reu vratili problematičnom ocu. 

- Željela sam je zaštititi i skloniti od svega, od policije, medijskog pritiska, cijele stresne situacije u kojoj smo se našle - rekla je i nastavila kako se za vrijeme izolacije, koja je trajala deset dana, osjećala kao u filmu 'Život je lijep'.

- Stvarnost oko vas je užasna, ali dajete sve od sebe da dijete to ne primijeti, da joj predstavite kao da je sve to samo igra - objasnila je Nataša Matijević, koja bitku za kćer vodi tri godine.

Grad je pun policajaca u civilu

Sada, kaže, prvi put ima nadu i ne boji se da će joj policija kucati na vrata jer je slučaj završio na višem sudu u Beogradu koji će razmotriti je li sudac ranije prekršio zakon kada je odredio da joj se djevojčica oduzme i preda ocu. 

Djevojčica je, kaže majka, sada odlično raspoložena, a u obiteljskoj kući osjeća se radost. Ipak, djevojčica još ne izlazi dalje od dvorišta, pa tako ne ide ni u vrtić.

- Grad je pun policajaca u civilu. Koga oni čuvaju i od koga? S druge strane, ne mogu s djetetom bježati cijeli život. Ovdje imam kuću i obitelj koja me podržava - rekla je Nataša koja je uvjerena da je najgore prošlo.

Tvrdi da ju je muž zlostavljao, on kaže da je nikad nije udario

Podsjetimo, Nataša je ranije ispričala kako je od muža Roberta Matijevića pobjegla zbog zlostavljanja. Tvrdi da ju je fizički i psihički maltretirao i dok je bila trudna pa je zaštitu pronašla u sigurnoj kući u Zagrebu.

Robert Matijević je, pak, ranije rekao kako je Nataša otela njihovu kćer. Priznao je da su se njih dvoje svađali, ali tvrdi da je nikada nije udario.

>>> Matijević: Nataša me napala nožem, ona nije željela dijete

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 81
VIDEO

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'
4.3 PO RICHTERU

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'

RAKOVICA - Odmah sam pregledao snimke nadzorne kamere s vikendice u Rakovici. Potres se jasno vidi. Prvo je jako udarilo, a onda se tlo kratko zatreslo. To je udaljeno samo 2 kilometra od epicentra, javio nam je čitatelj koji je poslao snimku potresa magnitude 4.3 po Richteru koji je u srijedu u 5.38 zatresao na granici s BiH, samo 15 kilometara od Slunja.
Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima
VELIKA PROGNOZA

Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima

Promjenljivo oblačno i nestabilno. Uz umjeren razvoj oblaka mjestimice kiša i pljuskovi s grmljavinom osobito poslijepodne i navečer. Ponegdje pljuskovi mogu biti jače izraženi, stoji u prognozi DHMZ-a za srijedu...