Obavijesti

News

Komentari 105

Priznala da je puste na miru: Istina je, Priklopil me silovao!

Priznala da je puste na miru: Istina je, Priklopil me silovao!
3

Kampusch se na priznanje odlučila u jednoj njemačkoj televizijskoj emisiji na svoj 25. rođendan, a uoči izlaska filma '3096 dana' koji se temelji na njenim memoarima

VIDEO

Natascha Kampusch otkrila  je da ju je njezin otmičar Wolfgang Priklopil silovao tijekom osam i pol godina zatočeništva u njegovoj kući. Na priznanje se odlučila u jednoj njemačkoj televizijskoj emisiji na 25. rođendan, a uoči izlaska filma '3096 dana' koji se temelji na njezinim memoarima, piše Daily Mail.

Kampusch je ranije odbijala komentirati seksualnu stranu složenog odnosa koji je razvila s Priklopilom. Tijekom gostovanja u emisiji Kampusch je objasnila da je javnosti priznala što se stvarno događalo kako bi je pustili na miru. 

Podsjetimo, Priklopil je Kampusch oteo na putu do škole 2. ožujka 1998. godine. Držao ju je zarobljenu u izgrađenom podrumu ispod njegove kuće u Austriji. Djevojka je iz zatočeništva pobjegla 23. kolovoza 2006. godine dok je Priklopil telefonirao. Nakon što je pobjegla njezin otmičar se ubio. 

Intervjuima i prodajom knjige zaradila pet milijuna funti

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Prema nekim procjenama, Kampusch je dosad zahvaljujući intervjuima i prodaji knjige zaradila oko 5 milijuna funti, a prema svom otmičaru, kojeg naziva kriminalcem, još uvijek ima pomiješane osjećaje. Navodno uz sebe uvijek nosi njegovu fotografiju, živi u njegovoj kući te održava njegov auto i putuje u strane zemlje pod lažnim imenima zbog velike pozornosti koju privlači. 

Voljela bi da je njezin otmičar živ

U emisiji je rekla kako bi voljela da je Priklopil živ kako bi mogao ispričati svoju stranu priče.

Podrum u njegovoj kući, koja je sada u njenom vlasništvu, ispunjen je, a to je dobar osjećaj, tvrdi Kampusch. Ispričala je i da je bila intelektualno superiornija od Priklopila koji nikada nije imao djevojku i čiji plan je bio da Natascha bude s njim dok se ne zaljubi.

Tvrdi da nije mogla pobjeći ranije

Mnogi optužuju Nataschu da nije pobjegla ranije iako je imala priliku za to. Traljava policijska istraga pokrenuta nakon njezinog nestanka još se istražuje u Njemačkoj i Austriji, a ona tvrdi da, iako je odlazila u kupovinu s otmičarem i jednom na skijanje, priliku za bijeg nije imala. 


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 105
VIDEO

Potvrđeno za 24sata: Plenković ide u Europski parlament? Nosit će listu. Ovo su ostala imena...
EU IZBORI

Potvrđeno za 24sata: Plenković ide u Europski parlament? Nosit će listu. Ovo su ostala imena...

Po snazi HDZ-a, Plenković sigurno osvaja petogodišnji mandat na izborima 9. lipnja. To će opet otvoriti raspravu o tome hoće li uopće ostati u Hrvatskoj ako mu ponude pozicije unutar europskih institucija

Ako osam zastupnika manjina ostane jedinstveno, HDZ ne može do većine s Domovinskim
NOVI PROBLEMI U PREGOVORIMA

Ako osam zastupnika manjina ostane jedinstveno, HDZ ne može do većine s Domovinskim

Osam manjinskih zastupnika želi s Andrejom Plenkovićem, ali micanje 3 zastupnika SDSS-a je uvjet Domovinskog pokreta. Bez podrške i ostalih pet, HDZ ne može do većine. A bez manjina gubi i dva HSLS-ova glasa...
Plenković: 'Milanović odmah treba dati ostavku. Sad ću iz inata i dišpeta formirati 76!'
SASTAO SE VRH HDZ-A

Plenković: 'Milanović odmah treba dati ostavku. Sad ću iz inata i dišpeta formirati 76!'

Nakon sastanka vrha HDZ-a, šef stranke Plenković obratio se javnosti