Obavijesti

News

Komentari 182

Huligani razbijali po Zagrebu: Smirili ih suzavcem i palicama

Huligani razbijali po Zagrebu: Smirili ih suzavcem i palicama
10

Policija je u službene prostorije dovela 57 ljudi, od kojih je 12 završilo pred Prekršajnim sudom. Svi su zaradili prekršajne prijave i to zbog zbog poticanja na mržnju pjesmama, tučnjave i alkoholiziranja

VIDEO

Zagrebačka policija u nedjelju oko 14.10 sati u Centru na prostoru Trga bana Josipa Jelačića primijenila je sredstva prisile nad stranim državljanima koji su remetili javni red i mir te su tijekom i nakon postupanja policije odbacivali 'predmete pogodne za napad', razbijene boce, palice, pepeljare, kamenje...

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:45

Policajci upotrijebili suzavac i palice

Kako bi spriječili daljnje narušavanje javnog reda i mira policajci su, prije početka košarkaške utakmice KK Cedevita i KK Budućnost iz Crne Gore, nad gostujućim navijačima uporabili sredstva prisile, raspršivač s nadražujućom tvari, tjelesnu snagu i službenicu palicu. 

Policija privela veliku skupinu huligana: Razbijali po Zagrebu
Policija privela veliku skupinu huligana: Razbijali po Zagrebu

Priveli svih 57 'navijača'

U službene prostorije dovedeno je 57 ljudi, od kojih je 12 prepraćeno uz optužni prijedlog na Prekršajni sud u Zagrebu, a za 45 ih je izdan prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz članka 4. Zakona o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima i članka 13. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, to jest, zbog poticanja na mržnju pjesmama, tučnjave i alkoholiziranja. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Od 45 kojima je izdan prekršajni nalog, uz navedene prekršaje, za petero je izdan i prekršajni nalog za prekršaj iz članka 139. Zakona o strancima što znači da kod sebe nisu imali valjanu putnu ispravu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Policija privodi huligane koji su razbijali po centru Zagreba

Policija privodi huligane koji su razbijali po centru Zagreba! Više na http://bit.ly/2IOZ25q

Posted by 24sata on Sunday, 25 March 2018

Pred suca doveli 12 huligana: Dobili uvjetne zatvorske kazne

Na Prekršajni sud u Zagrebu policija je dovela 12 gostujućih navijača uhićenih jučer tijekom nereda na Trgu bana Jelačića, potvrdio nam je glasnogovornik Prekršajnog suda Gabrijel Jurina. Dvojica su državljani Srbije, a ostali Crne Gore. 

Kako doznajemo, dosad su riješena četiri predmeta. Jedan od navijača dobio je novčanu kaznu, a trojica uvjetnu zatvorsku kaznu. Konkretno, suci su im izrekli zatvorske kazne od 30 do 90 dana, no neće u zatvor ako u sljedećih godinu dana ne budu kršili zakon.

Pretpostavlja se da će tijekom dana ispitati sve dovedene navijače i izreći im kazne, no to će se znati tek sutra ujutro.

Planuo kombi crnogorskih registracija: Incidenti povezani?

U nedjelju oko 18.45 sati, ispred hotela u kvartu Trešnjevka na trgu Krešimira Ćosića, nepoznati počinitelj razbio je prozor na kombiju crnogorskih registracija i ubacio u njega lakozapaljivu tekućinu te izazvao požar. Vatrogasci su ugasili plamen, a šteta je nije velika. Policija vjeruje kako su ova dva incidenta povezana.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 182
VIDEO

Čudo u Zagrebu: Zaletio se u šleper, od auta nije ostalo ništa, a on prošao s lakšom ozljedom!
EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE

Čudo u Zagrebu: Zaletio se u šleper, od auta nije ostalo ništa, a on prošao s lakšom ozljedom!

Vozač (58) nije prilagodio brzinu te je udario u šleper koji je bio zaustavljen na semaforu na Jadranskoj aveniji: U nesreći je vozač auta zadobio lakše ozlijede te je prevezen u KBC Zagreb

UŽIVO Vatrogasci izašli na veliki prosvjed, svirale sirene. Odali su počast preminulim kolegama
PROSVJED U ZAGREBU

UŽIVO Vatrogasci izašli na veliki prosvjed, svirale sirene. Odali su počast preminulim kolegama

Vatrogasci su odlučili izaći na ulice nakon što su pojedini osnivači javnih vatrogasnih postrojbi najavili zatvaranje postrojbi
FOTO Detalji jutarnjeg kaosa u Dubravi: Nakon sudara guma  završila na tramvajskoj stanici!
PASSAT U GRMLJU

FOTO Detalji jutarnjeg kaosa u Dubravi: Nakon sudara guma završila na tramvajskoj stanici!

Jedan čovjek je ozlijeđen u prometnoj nesreći koja se dogodila oko 4.45 na Aveniji Dubrava. Zbog sudara tramvajski promet bio je u prekidu.