News

Komentari 37

Navodio ih na masturbaciju na Skypeu pa ih onda ucjenjivao

Taj je kompromitirajući materijal potajno snimao, da bi putem druge društvene mreže s tim osobama nastavio komunikaciju te na taj način dolazio do njihovih imena...

Virovitičko-podravska policija osumnjičila je 24-godišnjaka da je u video komunikaciji preko skype programa više osoba navodio na razodijevanje i masturbaciju, što je potajno snimao te ih potom ucjenjivao da otkupe taj kompromitirajući materijal ili će ga u protivnom javno objaviti.

Policija je u četvrtak priopćila kako je nakon istrage 24-godišnjaka osumnjičila da je od siječnja 2015. do kraja kolovoza ove godine počinio 32 kaznena djela iznude nad više osoba.

Činio je to tako što se na društvenim mrežama lažnim profilima predstavljao kao ženska osoba, nakon čega je putem skype programa provodio video komunikaciju s osobama te ih navodio na razodijevanje i masturbaciju.

Taj je kompromitirajući materijal potajno snimao, da bi putem druge društvene mreže i na novom lažnom profilu s tim osobama nastavio komunikaciju te na taj način dolazio do njihovih imena.

 Zatim ih je ucjenjivao da otkupe te snimke ili će ih u protivnom javno objaviti.

 U policiji najavljuju da protiv osumnjičenog slijedi posebno izvješće.

Najčitaniji članci