Obavijesti

News

Komentari 36

Nazvao majku svoje djevojke i rekao joj: 'Ubio sam vam kćer'

Nazvao majku svoje djevojke i rekao joj: 'Ubio sam vam kćer'
4

Odvjetništvo u Zadru podiglo je optužnicu protiv Hrvoja Domobrana Kneževića (23) za teško ubojstvo svoje djevojke Josipe Božić (21) u kući u Modriču u studenom prošle godine

VIDEO

Županijsko državno odvjetništvo u Zadru optužilo je Hrvoja Domobrana Kneževića (23) za teško ubojstvo svoje djevojke Josipe Božić (21) u kući u Modriču kod Maslenice koncem studenog. Mladić je nakon ubojstva nazvao policiju, ali i majku ubijene rekavši  joj telefonski da joj je ubio kćer.  

- Okrivljenika se tereti da je u noći na 27. studenog 2015. u obiteljskoj kući u kojoj je živio sa 21-godišnjom J. B. u Modriču, nakon prepirke s njom, na okrutan način zadao joj veći broj ozljeda od kojih je smrtonosna ozljeda bila ubodna rana lijeve strane vrata - stoji u priopćenju županijskog DORH-a iz Zadra.

Na fotografiji: Ubijena Josipa Božić i Hrvoje Domobran Knežević

Facebook

Odvjetništvo traži produljenje pritvora

Hrvoje Domobran Knežević je u istražnom zatvoru od  27. studenog, a u optužnici je predloženo produljenje pritvora zbog opasnosti od ponavljanja djela i radi neometanog odvijanja postupka za kazneno djelo za koje je propisana kazna dugotrajnog zatvora te kod kojeg su posebno teške okolnosti počinjenja kaznenog djela.

Mladić je djevojku navodno najprije premlatio udarajući njezinom glavom o namještaj po kući, a usmrtio ju je ubodom oštrim predmetom u vrat.  Prizemlje trokatnice u Modriču bilo je puno krvi, a ubojica je žrtvu navodno oprao u kadi i donio veliku plastičnu vreću u kojoj ju je htio zamotati i sakriti. Predomislio se, sve priznao njezinoj obitelji i predao se policiji, vjerojatno kad mu se razbistrilo od droge amfetamina, uličnog naziva speed, kojeg su oboje konzumirali.

Dino Stanin/PIXSELL

Obitelj djevojke kazala nam je da su ih zbog droge, u koju je Knežević uveo Josipu Božić, pokušali odvojiti, preselivši nju u Zagreb, no nije im uspjelo jer je mladić došao za njom. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca