Obavijesti

News

Komentari 7

'Ne bojim se za karijeru Borne'

'Ne bojim se za karijeru Borne'
4

Nemamo simptoma ni ja ni supruga, čekamo rezultate testiranja koje smo obavili, rekao nam je Damir Ćorić, otac hrvatskog tenisača Borne Ćorića koji je pozitivan na korona virus

VIDEO

Obitelj Borne Ćorića oporavlja se od početnog šoka. Hrvatski teniski as doma je u Zagrebu, u samoizolaciji. Oporavlja se nakon što se na Adria Touru zarazio koronom.

Đoković se pokajao: 'Pogriješili smo, prerano smo ušli u ovo'
Đoković se pokajao: 'Pogriješili smo, prerano smo ušli u ovo'

- Nemamo simptoma ni ja ni supruga, čekamo rezultate testiranja koje smo obavili. Ja sam Borni otac, a ne liječnik da bih znao pouzdano reći o posljedicama virusa po njegovu karijeru, ali svakako se nadam da ih neće biti. Ne bojim se, a nije ni Borna ustrašen, nije takva osoba. Vjerujem da mu nije drago biti u zatvorenom, ali zna podnijeti što se mora, nije dijete - kaže Damir Ćorić.

Zadar: Na Višnjiku počele pripreme Davis cup raprezentacije

Pogledajte video: Korona na turniru u Zadru

Pokretanje videa...

video vijesti 22-06 01:37

U samoizolaciji je i zadarski župan Božidar Longin.

- Evo me doma, u vrtu. Imam u njemu pomidora, tikvica, paprike, kukumara, feferona, peršina, selena... Okoliš je uređen s travom i ukrasnim grmljem. Ured sam improvizirao u konobi i odatle radim praktički iz vrta - rekao je zadarski župan Longin i dodao da u utorak poslije ručka namjerava piturivati stolice kojima treba obnova.

- Moram priznati da mi nije baš jednostavno i da nije ono na što sam navikao, jer sam inače stalno u trku i to mi paše. Ali moram se pridržavati mjera, korona se dogodila svima nama, nitko je nije želio i nitko nije za to kriv, ne treba nikoga stigmatizirati - rekao nam je Longin.

Zadar prošle godine i danas: Zbog korona virusa ulice prazne
Zadar prošle godine i danas: Zbog korona virusa ulice prazne

Kaže kako je u ova dva dana stigao prelistati i neke stare fotografije.

- Naišao sam na jednu s vlastitog krštenja na koje su me vozili kumovi i stari Stojan Žodan, pradjed Borne Ćorića. Povezani smo kao familija još od srednjoškolskih dana, jer smo Bornin otac Damir i ja stari prijatelji iz Klasične gimnazije. Povezani smo i kumstvima. Družimo se koliko prilike dopuste, jer smo raštrkani po poslovima, pa se to svede na rođendane i krštenja novih generacija - rekao nam je i dodao da je Borna cijelo vrijeme turnira i priprema koje su mu prethodile bio u Zadru te da je svima njima Zadar u srcu, među ostalim i po sportskim uspjesima na Davis cupu od lanjske i preklanjske godine.

- Borna je od oca naslijedio srčani temperament, hoće pobijediti, dere se i viče na terenu kao što mu je otac vikao igrajući košarku. Čuo sam se s Dadom, i on i Borna su u Zagrebu, svaki u svojem stanu u samoizolaciji. Dobro se osjećaju obojica, nemaju visoku temperaturu ni druge simptome korona virusa - kaže Božidar Longin.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa