Obavijesti

News

Komentari 98

Ne kriju strahove, no jedan ih sve proganja - strah od istine

Ne kriju strahove, no jedan ih sve proganja - strah od istine
13

Šefa HSS-a i njegovu kolegicu Marijanu Petir više od vanjskog duga i gospodarstva brinu gay parovi. Većina političara skriva svoje strahove, no jedan im je zajednički

VIDEO

Dok narod strahuje hoće li sutra minusi na tekućim računima biti dovoljni za podmirivanje režija, topli kruh i šalicu mlijeka, čelnike HSS-a najviše brinu homoseksualci.

- Ne pristajemo da on i on ili ona i ona uđu u bračnu zajednicu, da uzgajaju djecu i slično te ako smo zato konzervativni, neka smo - otvoreno je Friščić progovarao o homofobiji koja proganja njega i stranačku mu kolegicu Marijana Petir više od državnog duga, posrnuloga gospodarstva, vanjskog duga... S druge pak strane, još uvijek aktualna premijerka strahuje od ukidanja vjeronauka u školama iako to nitko nikad nije ni spominjao. Nakon takvih izjava ne čudi da mnogi građani pate od civilifobije, odnosno strahuju od političara. Iako većina kandidata za predstojeće izbore ne skriva svoje duboke “strahove”, parajući glasove u hrvatskim trgovinama biračima otkrivaju fobiju od koje svi pate - diverfobije, odnosno užasavanje od priznavanja istine.

Opterećen je balkanofobijom

HDZ-ovac Josip Đakić grmio je u Osijeku s pozornice kako ljevičari žele biti u jugosferi i na Balkanu. Hrvatsku, kaže, ne želi dati nikome, a “naročito ne ljevici”.

'Tupofobija' kao neprijatelj br. 1

Tko priča gluposti, nije otkrio Radimir Čačić (HNS). Ne more ga elementarne nepogode, nego ga “fizički boli kad vidi nekoga tko je elementarno glup”.

More ga urbani Jugoslaveni

Splitski gradonačelnik Željko Kerum bori se, kako je rekao, da komunisti ne zavladaju Hrvatskom. Vjeruje da je Hrvatska puna “urbanih Jugoslavena”.

Jurčić i Lesar ne sjedaju joj baš

Vesna Pusić (HNS) Ljubu Jurčića i Dragutina Lesara vidi kao jednokratne političke pokušaje. Smatra da je koalicija nagrabusila ako će im većina u Saboru ovisiti o njima.

Dr. Rambo noću sanja Budišu

Povratnika Dražena Budišu Darko Milinović krivi što je SDP došao na vlast 2000. Budiša mu kaže da će se uskoro Milinović morati nositi s tom noćnom morom.

Strah? Miki ne poznaje strah

Gradonačelnik Milan Bandić nije Batman, ali nema ni strahova. No bez ulaštenih cipela, rekao je za Večernji list, ne izlazi na svjetlo dana. Glanca ih non-stop.

Linić mu je trn u peti, ili ipak nije

Šef SDP-a Zoran Milanović ne želi se odreći Linića. Vidi ga i u svojoj Vladi. No Linić radi po svom i mimo Plana21. Vjerojatno se boji hoće li ga moći kontrolirati?

Purgerofobija je strašna stvar

Zagreb je naš najljepši i najveći grad, rekla je Nevenka Bečić (HGS) i brzo se ispravila “nakon Splita”. Kao da je brine hoće li morati postati purgerica ako uđe u Sabor.

Hm, ima li sunca i mora nakon njega

HSS-ovac Damir Bajs stalno ponavlja kako je turizam s njim na čelu pridonio proračunu. No očito ga muka hvata kad se sjeti da će i bez njega biti sunca i mora.

Mirek se boji, i to odgovaranja

Nemam novca ni posla i kako ćete mi vi to riješiti, pitao je građanin Miroslava Tuđmana. U strahu od istine, ili možda od ljudi, šutio je i gledao ga ne prozborivši ni riječ.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 98
VIDEO

VIDEO Heroj iz Sl. Broda: Spasio je čovjeka koji je zapeo u poplavljenom podvožnjaku
NEVRIJEME U SLAVONIJI

VIDEO Heroj iz Sl. Broda: Spasio je čovjeka koji je zapeo u poplavljenom podvožnjaku

Hrvoje Mužević nedavno je preživio moždani udar, skinuo više od 50 kila, a njegova doga Darko prošlog tjedna osvajao je titule na Svjetskoj izložbu pasa

VIDEO Oluja jučer pogodila dio Hrvatske, Sl. Brod potopljen... Evo što nas čeka danas i sutra
PROGNOZA

VIDEO Oluja jučer pogodila dio Hrvatske, Sl. Brod potopljen... Evo što nas čeka danas i sutra

Promjenjivo do pretežno oblačno s mjestimičnom kišom većinom u unutrašnjosti. Češća sunčana razdoblja očekuju se na Jadranu, prognoza je DHMZ-a za petak. Subota izgleda nešto malo bolje
Čudo u Zagrebu: Zaletio se u šleper, od auta nije ostalo ništa, a on prošao s lakšom ozljedom!
EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE

Čudo u Zagrebu: Zaletio se u šleper, od auta nije ostalo ništa, a on prošao s lakšom ozljedom!

Vozač (58) nije prilagodio brzinu te je udario u šleper koji je bio zaustavljen na semaforu na Jadranskoj aveniji: U nesreći je vozač auta zadobio lakše ozlijede te je prevezen u KBC Zagreb