News

Komentari 10

Ne propusti Cool jer te vodimo na koncert Justina Biebera!

Ne propusti Cool jer te vodimo na koncert Justina Biebera!

U srijedu potraži 24sata jer darujemo ti novi broj magazina Cool, najkul magazina za najkul ekipu.

Najcool magazin za najcool ekipu besplatni je magazin koji možete pronaći jednom mjesečno u 24sata. Cool donosi sve novosti iz svijeta glazbe, mode, trendova, filma, te brojne testove i savjete plus hrpu postera.

U svom četvrtom broju Cool vam donosi priču o fenomenalnom teen bendu Big Time Rush. Doznajte sve o zgodnim dečkima boy benda i o njihovoj televizijskoj seriji. Cool tako otkriva da Carlos djevojke zavodi kuhanjem, a da je Kendal počeo glumiti već s 5 godina. Svoje znanje o bivšim hokejašima moći ćete provjeriti i u posebnom BTR kvizu.

Osim toga, u novom broju Cool-a pročitajte i 12 putokaza pomoću kojih će djevojke znati je li on pravi dečko za nju, ali i provjerite što je in, a što out kako biste uvijek bili u trendu. Kad smo kod trendova, Cool donosi i vodič kako odabrati najcool odjeću. Naravno, tu su i super posteri.

Ovaj put imamo i posebno iznenađenje za coolere, vodimo vas na  koncert Justina Biebera 30. ožujka u Beču. Igrajte nagradnu igru i osvojite ulaznice za Golden Circle i besplatan prijevoz.  Sve detalje potražite u novom broju Coola koji izlazi 20. veljače uz 24sata.

Na koncert Justina Biebera te vodi Cool u suradnji sa Svikoncerti Svi koji žele prisustvovati na nezaboravnom koncertu Justina Biebera u Beču, a ne osvoje ulaznice, mogu to ostvariti za samo 829 kuna. Cijena uključuje ulaznicu i prijevoz, a rezervaciju ulaznica i detalje o ostalim koncertima kao što je primjerice koncert One Directiona za samo 1899kn, možete potražiti na Svikoncerti

 Novi broj Coola možeš pronaći u srijedu samo u 24sata sa posebnom oznakom na naslovnici. 

Požuri po svoj primjerak jer su količine 24sata s Coolom ograničene. 


Najčitaniji članci