Obavijesti

News

Komentari 161

'Neće izaći odmah. Treba nam vremena da skupimo tu sumu'

'Neće izaći odmah. Treba nam vremena da skupimo tu sumu'
2

Ne daj Bože da bude trebao zalog, ja sam uvijek spreman dat', rekao je Luka Bebić koji je spreman priskočiti Ivi Sanaderu u pomoć da sakupi 12,4 mil. kn jamčevine

VIDEO

Odvjetnik Ive Sanadera Čedo Prodanović kazao je kako je njegov klijent zadovoljan presudom, ali nisu očekivali da će morati platiti jamčevinu. Bivšem premijeru Vrhovni sud ukinuo je nepravomoćnu presudu i odlučio ga pustiti iz istražnog zatvora, koji mu je određen zbog mogućnosti bijega, kada plati 12,4 milijuna kuna. 

- To će nam predstavljati određeni problem. Već su nam se javili neki njegovi prijatelji da svojim nekretninama jamče za njega. Trebat će nam neko vrijeme da skupimo tu sumu tako da neće moći izaći odmah. Sanader je nesalomljiv i optimist i očekivao je ovu odluku. Naravno da uvijek ima doza straha pogotovo u našem pravosuđu. Mi smo bili realni optimisti - rekao je Prodanović za N1.

Za RTL je Prodanović rekao da otprilike znaju adrese na koje ćemo se obratiti jer već smo jednom skupljali jamčevinu.

- Čuo sam neformalno da su se gospoda Rošin i Bebić izjasnili da su opet spremni pomoći - rekao je.

- Nismo još počeli i trebat će nam izvjesno vrijeme jer nije to mali iznos. Malo smo se počeli razbacivati s tim milijunima kao da ih je lako skupiti. To je vrlo teško skupiti. Ali, Sanader ima određene prijatelje koji su spremni za njega jamčiti i nadam se da ćemo ostatak u gotovom novcu uspjeti skupiti - rekao je Prodanović.

Bebić i Rošin uz prijatelja

Jedan od prijatelja koji će rado jamčiti za Sanadera je i njegov bivši stranački kolega Luka Bebić.

- Ne daj Bože da bude trebao zalog, ja sam uvijek spreman dat' - rekao je Bebić.

Isto misli i Sanaderov prijatelj Jerko Rošin:

- Moje prijateljstvo nije na određeno vrijeme i sve ostaje kako je bilo i ranije – spreman sam kao jamstvo založiti svoju nekretninu u Splitu – poručio je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 161
VIDEO

UŽIVO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

UŽIVO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"