Obavijesti

News

Komentari 75

'Nećete džabe jesti': Izvrijeđali ih jer nisu kupili skupo posuđe

Vlasnica OPG-a iz okolice Đakova zaprepaštena je ponašanjem organizatora jedne besplatne večere, tj. prezentacije u đakovačkom restoranu...

VIDEO

Vlasnica OPG-a iz okolice Đakova zaprepaštena je ponašanjem organizatora jedne besplatne večere, tj. prezentacije u đakovačkom restoranu kojoj je cilj bila prodaja posuđa, posteljine, masažera uz naznaku u pozivu kako kupnja nije obvezna.

- Kuma me pozvala na  prezentaciju s večerom jer se na dar, ako dovedeš gosta, davala – tava. Mislila sam, popit ćemo kavu, piće, biti tamo sat vremena, kuma će dobiti tavu pa ćemo kući... No, organizatori – dvije tvrtke, odmah su počeli s pokušajima prodaje – posuđe po 15.000, pribora za jelo po 10.000 i madraca po 25.000 kuna! Već na prvi pogled – polovica posjetitelja bili su stariji ljudi, umirovljenici, bilo mi je jasno da će se tu slabo 'pazariti'. Kada su to i organizatori shvatili, počeli su nas vrijeđati – da nismo ni za što zainteresirani, da ne možemo doći na večeru, a da ništa ne kupimo! Kada se ide na prezentaciju – onda se i kupuje! Pa nećemo mi vas džabe nagrađivati hranom! Zašto samo gledamo, a ništa ne kupujemo?! Jedna gospođa, zatečena takvim ponašanjem, upadala im je pritom u riječ pa je prezentator posebno izvrijeđao i nju. 

- Idite na tržnicu pa se tamo napričajte! - poručivali su nam kad su vidjeli da nema interesa za preskupe stvari. Potom su nas nagovarali da kupimo bar neku kremu za 100 kuna da bi večerali, kad već nećemo suđe, pribor i madrace. Nudili su i neke narukvice s magnetom po 200 kuna. Tlak mi je od svega skočio! - kaže šokirana žena za Glas Slavonije.

Posuđe i madrac na lotu, za 'samo' 9000 kuna

– Kada su vidjeli da od prodaje po tim cijenama nema ništa, pozvali su nas da igramo kao neki loto, izvlačili su nas i zvali prema nekim brojevima. Sada je njihova nova ponuda – možemo dobiti i posuđe, i pribor za jelo, i madrac, sve za 9000 kuna! - nastavlja prepričavati 'večeru' žena. 

Što je bilo na meniju – nije doznala.

– Nisam je dočekala! Do njenog početka, a kruh su počeli iznositi tek oko 21.30 sati, otišlo je nas osmero! Poziv za večeru glasio je na 18 sati, a ni nakon gotovo četiri sata od nje nije bilo ništa. Iako je rečeno da su u prezentaciju uračunati večera i jedno piće, nas četvero svoja pića smo platili. Bila sam na stotinu sličnih prezentacija, no nikada na ovakvoj! Na tržnici sam drugima to prepričala zato da ubuduće ne nasjednu, no, čujem tada, i drugi su imali slična, pa i gora iskustva. Ni poklon-piće dobili nismo! Ma oni trebaju platiti nama što smo ondje sjedili čak četiri sata! - kaže razočarana poljoprivrednica. Da stvar bude bolja, dan-dva nakon toga, za nju fijaska, i ona osobno dobila je poziv za prezentaciju uz večeru i (ne)obveznu kupnju… Odmah je završio u košu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 75
VIDEO

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament
ŽELE NAPUSTITI STRANKU?

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament

Potvrde ni demantija ovih informacije još nema, a nitko od dužnosnika Mosta ne odgovara na telefonske pozive.

Policija došla privesti čovjeka u Našicama, on skočio i poginuo!
S PRVOG KATA

Policija došla privesti čovjeka u Našicama, on skočio i poginuo!

Policija iz Našica jutros oko 7 sati je pokušala realizirati dovedbeni nalog koji je Županijski sud u Osijeku raspisao za 47-godišnjakom kojeg je trebalo dovesti u Zatvor u Zagrebu
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca