News

Komentari 45

Nedostatak vozača premetilo isporuku goriva u UK: 'Čekali smo na benzinskoj 40 minuta'

Nedostatak vozača premetilo isporuku goriva u UK: 'Čekali smo na benzinskoj 40 minuta'

Britanska vlada je rekla da nema nestašice goriva u rafinerijama, pa pozvala je građane da ne paniče

Nakon izlaska Britanije iz EU, javili su se mnogi problemi. Jedan od njih je i ulazak stranih vozača kamiona u UK. Vlada kao rješenje uvodi britansku privremenu vizu - shemu, a trajat će tri mjeseca, a završava na Badnjak.

Vlada će izdati oko 5.000, a predstaviti će ih u nedjelju, piše BBC.

Nedostatak vozača poremetio je isporuku goriva, pa su se neke benzinske postaje zatvorile, a ispred nekih su se stvorili redovi. Britanska vlada je izvijestila da nema nestašice goriva u rafinerijama , te pozvala je građane da panično ne kupuju gorivo.

Naša čitateljica koja živi u Engleskoj, poslala nam je video situacije na benzinskoj. Na videu se vidi da je ona peta u redu, dok je iza nje još ljudi.

- Vidite redove za benzinsku koja se nakon pet minuta zatvorila - rekla je čitateljica, a u redu su čekali 40 minuta i bili su među zadnjima koji su uspjeli natočiti gorivo. 

Benzinsku koja radi 0-24 zatvorili su već u 19 sati.

- U redu za benzinsku smo čekali 40 min, a dva zaposlenika se brinulo o redu. Nakon nas više od 20 - ak auta je ostalo bez mogućnosti goriva jer su benzinsku ranije zatvorili. U West Midlandsu, našoj regiji gdje živimo je nemoguće pronaći benzinsku koja u ovom trenutku ima gorivo - priča nam čitateljica te dodaje da su čak i na autoputu sve benzinske zatvorene, a gorivo je dostupno samo za hitnu i policiju.

Najčitaniji članci