Obavijesti

News

Nemanja Ćiraković na uloženih 250$ zaradio više od 1000 $

Nemanja Ćiraković na uloženih 250$ zaradio više od 1000 $
2

Nemanja Ćiraković , menadžer maloprodajnih objekata, pored posla kojim se bavi, trguje i na svjetskoj burzi preko interneta sa svog laptopa i mobilnog telefona, što mu osigurava mjesečni prihod

Nemanja Ćiraković , menadžer maloprodajnih objekata, pored posla kojim se bavi, trguje i na svjetskoj burzi preko interneta sa svog laptopa i mobilnog telefona, što mu osigurava konstantan mjesečni prihod.

‘Za trgovanje na svjetskoj burzi  sam se zainteresirao još u studentskim danima kada sam i otvorio svoj prvi demo račun i počeo sam čitati i učiti o tome. Ove godine sam otvorio realan račun u FXLider-u. Za početak sam uložio 250 dolara i za 4 mjeseca sam zaradio 1100 dolara. Sav svoj ulog sam podigao i sada trgujem isključivo novcem koji sam zaradio’ kaže Ćiraković.

Na pitanje koji je recept za uspjeh u trgovanju na svjetskoj burzi, Ćiraković kaže :

‘U trgovanju na svjetskoj burzi najbitnije je imati disciplinu, jasan plan i strategiju trgovanja koje ćete se pridržavati.Od mog eksperta iz FXLider-a dobijem informacije o bitnim vijestima za svaki dan i na osnovu tih vijesti planiram svoje trgovanje’.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Svim čitateljima 24sata, koji žele da se okušaju u trgovanju na svjetskoj burzi, FXLider daje 50 eura namijenjenih za trgovanje na jedinoj burzi na kojoj možete zaraditi i kada cijene rastu ali i kada cijene padaju.

Prijavite se ovdje i uzmite 50€ za trgovinu.

VIDEO

FXLider ima suradnju sa Fortrade Limited – kompanijom autoriziranom i reguliranom u UK od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970.

Upozorenje o riziku i odricanje od odgovornosti

Ugovori za razliku u cijeni (CFD) predstavljaju proizvode koji se oslanjaju na financijski leverage i nose visoku razinu rizika za Vaš kapital jer cijene mogu brzo postati nepovoljne za Vas. Gubici mogu nadmašiti Vaše depozite i od Vas bi se mogle očekivati dodatne uplate. Ovi proizvodi možda neće biti prikladni za sve klijente i stoga morate biti sigurni da ste razumjeli rizike, a potražite i neovisan savjet. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu, tražbinu niti transakciju, glede bilo kojega financijskog instrumenta. FXLider ne prihvaća bilo kakvu odgovornost za bilo kakvu uporabu ovih komentara niti za posljedice koje iz toga mogu proisteći. Ne daje se nikakvo uvjeravanje niti jamstvo za točnost ili potpunost ovih podataka. Slijedom toga, svaka osoba koja postupi prema njima, radi to u potpunosti na vlastiti rizik.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10

Nakon objave prvih rezultata u HDZ-u je zavladalo oduševljenje, a u SDP-u razočaranje. Cijelo vrijeme traje prebrojavanje, ali SDP se ne miče sa 42 mandata...

FOTO Izbori 2024. ruše rekorde: Pogledajte gdje je najveća, a gdje najmanja izlaznost birača
NAJVEĆA IZLAZNOST U 24 GODINE

FOTO Izbori 2024. ruše rekorde: Pogledajte gdje je najveća, a gdje najmanja izlaznost birača

U usporedbi s proteklim godinama, ova izlaznost je za šest postotnih poena viša nego 2020. godine, 5,3 posto više nego 2016. godine, a premašila je čak i rekordnu 2015. godinu kada je do 11.30 sati glasalo 21,55 posto
Nove izlazne ankete: HDZ dobio jedan mandat, SDP gubi jedan. DP ima 13, Most skočio na 11
ZATVORENA SU BIRALIŠTA

Nove izlazne ankete: HDZ dobio jedan mandat, SDP gubi jedan. DP ima 13, Most skočio na 11

Do 16.30 sati na birališta je izašlo čak 50,60 posto birača, odnosno njih čak 1.605.472. To je više od 16 posto više nego 2020. godine, 13,4 posto više nego 2016. i čak četiri posto više od rekordne 2015. godine!