Obavijesti

News

Komentari 19

Kampanja ili maraton? Bandić još nije siguran što će odabrati

Kampanja ili maraton? Bandić još nije siguran što će odabrati
3

Milan Bandić je sudjelovao u 11. Zagrebačkih maratona, no ove godine je u dvojbi. Trčat će, ako neće u izbornu utrku. Na maraton se prijavilo skoro 900 ljudi

VIDEO

Imam dvojbu. Imam ja još dinamita u nogama, ali nisam siguran hoću li ove godine trčati. Ako ne idem u kampanju onda ću trčati. Ako idem u kampanju, reći će da se promoviram. Ali pokušat ću, pa makar me napali-  rekao je neodlučni Milan Bandić, na pitanje hoće li trčati 20.  Zagrebački maraton.

Ove se godine prijavilo gotovo 900 maratonaca iz 34 zemlje. Njih 530 će trčati polumaraton, a 330 maraton. Kao i uvijek, građani će moći sudjelovati u utrci na 5 km. Start i cilj su na Trgu bana Josipa Jelačića, a okupljanje je 9. listopada u 10 sati. Pokrovitelj maratona je Grad Zagreb, odnosno gradonačelnik Milan Bandić, koji je dosad sudjelovao u 11 utrka. 

'Nismo kao New York, ali rastemo'

Predsjednik Zagrebačkog atletskog saveza Augustin Lukačević najavio je monografiju o Zagrebačkom maratonu koja bi uskoro trebala biti objavljena. Prisjetio se samih početaka kada su se sudionici morali skrivati iza Doma sportova.

-Naš maraton možda nije kao njujorški ili berlinski, ali raste. Došli smo od skrivanja sve do centra grada - izjavio je Lukačević.

Naglasio je kako će centar grada 9. listopada biti zatvoren za promet od 9 do 15 sati te pozvao građane na razumijevanje.

-Istrčati maraton može samo čovjek koji je malo ćaknut, ali pozitivno. Kad gradonačelnik, kakav-takav, pa makar i Milan Bandić, trči maraton, to nešto znači, jel' tako? - ponosno je rekao gradonačelnik. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Jezivi detalji ubojstva na nasipu  u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se
OGLASILA SE I POLICIJA

Jezivi detalji ubojstva na nasipu u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se

Kako neslužbeno doznajemo, muškarac je ženi rasjekao vrat u blizini ruševne bolnice, a onda zvao policiju i predao se. Policija je pronašla tijelo uz samu Savu, a identitet žene još nije poznat.

Pogledajte oluju koja je prošla Istru i kreće se prema središnjoj Hrvatskoj. Moguća je i tuča...
VELIKA OBORINSKA MASA

Pogledajte oluju koja je prošla Istru i kreće se prema središnjoj Hrvatskoj. Moguća je i tuča...

DHMZ je ranije upozorio da su moguće grmljavinske oluje, a za istočnu Hrvatsku i tuča. Nestabilno vrijeme nastavit će se i sutra
Grmljavinsko nevrijeme u više regija, za jednu moguća i tuča!
DANAS POGORŠANJE VREMENA

Grmljavinsko nevrijeme u više regija, za jednu moguća i tuča!

Vrijeme će u utorak i srijedu biti prilično nestabilno, a mogući su i pljuskovi s grmljavinom. Za više regija upaljen je žuti meteoalarm, a na kopnu se očekuje i pad temperature