News

Komentari 93

Policajac stradao dok se vraćao sa skupa za poginulog kolegu

Policajac stradao dok se vraćao sa skupa za poginulog kolegu

Policajci motociklisti iz cijele Hrvatske, iz MUP-a i MORH-a, okupili su se u Puli u počast kolegi koji je poginuo prije pet godina. No, sada je još jedan njihov kolega izgubio život

Vojni policajac na motociklu, oko 13.45 sati u četvrtak se sudario s automobilom, priopćila je zagrebačka policija.

I MORH je potvrdio da je poginuo pripadnik Pukovnije vojne policije, koji je sudjelovao na Memorijalu “Šime Buzov” u Puli. Stradao je na službenom motociklu pri povratku u matičnu postrojbu. 

- Ministarstvo obrane i Hrvatska vojska izražavaju žaljenje zbog nesretnog događaja i izražavaju sućut obitelji Pripadnik Pukovnije Vojne policije razvodnik D. M. preminuo je od posljedica teških tjelesnih ozljeda opasnih po život, koje je zadobio u prometnoj nesreći koja se dogodila u četvrtak, 26. rujna 2019. u poslijepodnevnim satima na području Zagreba.

Policajci motociklisti iz cijele Hrvatske, iz MUP-a i MORH-a, okupili su se u Puli u počast kolegi koji je poginuo prije pet godina. No, sada je još jedan njihov kolega izgubio život. Nakon nesreće, vojnik je bio hitno zbrinut u Kliničkom bolničkom centru Zagreb, ali preminuo je od zadobivenih ozljeda. Na mjesto događaja upućeni su pripadnici Vojne i civilne policije koji bi trebali utvrditi sve okolnosti ove tragične nesreće.

Podsjećamo, ovaj mjesec poginuo je još jedan vojni policajac. Pozornik Josip Perić (25) iz Virovitice stradao je na autocesti A1 blizu Karlovca u naletu kamiona. Vojni policajac bio je u službenom automobilu u pratnji oklopnih vozila “Patria” koje su išle iz smjera Karlovca prema Zagrebu. Kad su nedaleko od odmorišta Draganić stali zbog kvara na jednom od njih izašao je iz automobila te je na naletio kamion.

Kako je izvijestio MORH, on je pristupio Hrvatskoj vojsci 2014. godine. Šime Buzov, prometni policajac, stradao je prije pet godina putujući upravo u Pulu, na okupljanje policajaca motociklista. Nekoliko sati prije kretanja na taj put dobio je nagradu za predan rad...

Najčitaniji članci