Obavijesti

News

Komentari 464

'Monstrum Tijanu (15) udario automobilom, skinuo je i ubio'

'Monstrum Tijanu (15) udario automobilom, skinuo je i ubio'
4

Djevojka iz Subotice nestala je 26. srpnja. Njezino tijelo je nađeno zakopano u srijedu kod Sombora. Policija sumnja da ju je oteo i ubio mesar (34) iz Surčina

VIDEO

Tijana Jurić (15) iz Srbije, djevojka koju su tražile policije u cijeloj regiji, pronađena je mrtva, javlja Blic .

U srijedu oko 22 sata uhićen je mesar Dragan Đurić (34) iz Surčina za kojeg se sumnja da je oteo i ubio Tijanu.

Nebojša Stefanović, ministar policije rekao je da je Đurić Tijanu udario vozilom i ozlijedio.

VIDEO

- Onda ju je uhvatio za vrat, ubacio u vozilo i odvezao na obližnje polje i tu ubio. Nakon toga je skinuo odjeću s nje i odvezao deset kilometara od Sombora i pored puta zakopao tijelo lopatom koju je imao u prtljažniku od ranije - rekao je Stefanović. Dodao je kako će obdukcija pokazati je li Tijana bila silovana.

- Osumnjičenog smo našli u Surčinu u mesnici kako reže meso kao da ništa nije bilo. To pokazuje da se nimalo nije kajao. Poslije tri sata praćenja odlučili smo ga privesti. Pao je na poligrafu, a onda je i sve priznao - rekao je ministar. Rekao je da je monstrum koji se iživljavao nad Tijanom visok dva metra i težak 100 kilograma, piše Telegraf.

Tijelo je pronađeno na improviziranom smetlištu uz lokalni put, 23 kilometara od mjesta gdje je djevojka nestala.

Prijatelji su je čekali no nije došla

Djevojku iz Subotice u Vojvodini posljednji put su vidjeli živu u subotu 26. srpnja u blizini Sportskog centra Rata u Bajmoku.

VIDEO

S prijateljima je gledala nogometnu utakmicu. Kada je turnir završio krenula je kući u pratnji dvoje prijatelja, ali se u jednom trenutku vratila na igralište po majicu koju je zaboravila. Tada je nestala. Prijatelji su je čekali no nije se vraćala. Sat vremena tražili su je svuda oko igrališta, a potom u 1.30 sati njezin nestanak prijavili policiji. Pronašli su njezinu tenisicu i umjetni nokat pa je policija zaključila da je oteta. Ona je imala mobitel sa sobom. Posljednji signal s Tijanina mobitela lociran je sat ili sat i pol nakon nestanka dva kilometra od granice s Mađarskom. Počela je velika potraga koja je na kraju završila u srijedu oko ponoći kada je pronađeno zakopano tijelo tinejdžerice.

Ubojica odveo policiju do mjesta gdje je zakopao Tijanu

Mediji u Srbiji pišu da je osumnjičeni za ubojstvo odveo policiju do mjesta gdje je zakopao Tijanu. On je tog dana kada je oteo djevojku bio u Bajmoku u posjetu prijateljima. Čelni ljudi policije u Srbiji su se u srijedu odmah uputili u Sombor i Bajmok. Nebojša Stefanović , ministar policije, rekao je da ubojica zaslužuje najtežu kaznu. Rekao je i da mu je žao zbog ovakvog monstruma što je Srbija ukinula smrtnu kaznu.

Đurić je navodno u vrijeme ubojstva bio jako pijan, piše Blic. Navodno je policiji poznat otprije po krađama i razbojništvima, ali dosad nije počinio ubojstvo niti je bio registriran za seksualne zločine.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 464
VIDEO

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10

Nakon objave prvih rezultata u HDZ-u je zavladalo oduševljenje, a u SDP-u razočaranje. Cijelo vrijeme traje prebrojavanje, ali SDP se ne miče sa 42 mandata...

Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...
IZBORI 2024.

Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...

Na stranicama izbori možete pregledati rezultate po izbornim jedinicama i gradovima , tj. pogledati kako se glasalo u vašem 'susjedstvu'...
Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef
IZBORNA NOĆ U MOSTU

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef

Božo Petrov došao je nešto prije 19 sati, ali je netragom nestao, pričalo se da je otišao kući oko 22 sata. Ipak, zvali su ga nazad. Ubrzo više neće biti predsjednik i Most traži novog šefa stranke