Obavijesti

News

Komentari 52

Nestalo je čak 12 maloljetnika, među njima je i 12-godišnjak

Nestalo je čak 12 maloljetnika, među njima je i 12-godišnjak
9

U posljednjih tjedan dana nestalo je 16 ljudi, a među njima je čak 12 maloljetno. Najmlađi nestali je Denis Keserović (12) koji je nestao u nedjelju s adrese u Cresu

VIDEO

U zadnjih tjedan dana od šestero nestalih ljudi, pronađeno je troje. Policija još uvijek traga za Eminom Koštić i Darijem Kovačevićem.

U zadnjih tjedan dana nestalo je 16 ljudi.

Željka Bušljeta (17) je visoka 160 centimetara, ima tamnoplavu kosu, plave oči, okruglo lice i srednje je tjelesne građe. Željka se u petak, 10. siječnja, udaljila s adrese u Lovranu, Tuliševica 21 u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u crnu jaknu s kapuljačom obrubljenu krznom, tamne hlače i bijele tenisice. 

Denis Keserović (12) je visok 150 centimetara, ima smeđu kosu i oči i slabije je tjelesne građe. Denis se u nedjelju, 12. siječnja, udaljio s adrese u Cresu, Jadranska obala 15 u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven kad je nestao.

Marijan Kišan (47) je visok 170 centimetara, ima crnu kosu, svijetloplave oči i srednje je tjelesne građe. Marijan se u nedjelju, 12. siječnja, udaljio s adrese u Zgališću, Zgališće 66 u nepoznato. Ne zna se što je imao na sebi u trenutku nestanka. 

Ivan Komadina (16) je visok 180 centimetara, ima smeđu kosu i oči i srednje je tjelesne građe. Ivan se u nedjelju, 12. siječnja, udaljio s adrese u Zagrebu, Savski Gaj III, Put 8A u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku nestanka. 

Sandi Korade (16) je visok 162 centimetar, ima smeđu kosu i oči, okruglo lice i srednje je tjelesne građe. Sandi se u ponedjeljak, 13. siječnja, udaljio s adrese u Splitu, Hercegovačka 67 u nepoznato. Ne zna se što je imao na sebi u trenutku nestanka. 

Joakim Marković (16) je visok 170 centimetara, ima crnu kosu i slabije je tjelesne građe. Joakim se u ponedjeljak, 13. siječnja, udaljio s adrese u Lugu Samoborskom, Kneza Zdeslava 2 u nepoznato. Ne zna se što je imao na sebi u trenutku nestanka.

Romano Mašić (16) je visok 160 centimetara, ima crnu kosu i smeđe oči. Romano se u ponedjeljak, 13. siječnja, udaljio s adrese u Lugu Samoborskom, Kneza Zdeslava 2 u nepoznato. Ne zna se što je imao na sebi u trenutku nestanka. 

Sendi Mašić (18) je visok 165 centimetara, ima crnu kosu, smeđe oči i slabije je tjelesne građe. Sendi se u utorak, 14. siječnja, udaljio s adrese u Zagrebu, Palmotićeva 2 u nepoznato. U trenutku nestanka bio je odjeven u plavu košulju i traperice. 

Stefan Nemanja (62) se u utorak, 14. siječnja, udaljio s adrese u Zagrebu, Vinogradska 29 u nepoznato. U trenutku nestanka na sebi je imao plavu jaknu i plave traperice. 

Nikolina Oršoš (14) je visoka 160 centimetara, ima crnu kosu i kestenjaste oči. Ima ovalno lice i slabije je tjelesne građe. Nikolina se u utorak, 14. siječnja, udaljila s adrese u Bedekovčini, Aleja Dragutina Domjanića 15 u nepoznato. Ne zna se što je imala na sebi u trenutku nestanka. 

Ljubo Oršuš (17) se u nedjelju, 12. siječnja, udaljio s adrese u Ivancu, Pahinsko 6 u nepoznato. Ne zna se u što je bio odjeven u trenutku nestanka. 

Klaudija Radojčić (14) je visoka 160 centimetara, ima crnu kosu i kestenjaste oči. Klaudija se u utorak, 14. siječnja, udaljila s adrese u Slavonskom Brodu, Eugena Kumičića bb u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u plave hlače i crni gornji dio trenirke. 

Sara Radojčin (16) je visoka 170 centimetara, ima kestenjastu kosu i oči. Ima ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Sara se u ponedjeljak, 13. siječnja, udaljila s adrese u Bedekovčini, Aleja Dragutina Domjanića 15 u nepoznato. Ne zna se što je imala na sebi u trenutku nestanka. 

Miroslav Vukmanić (71) je visok 184 centimetra, ima sijedu kosu, plave oči i srednje je tjelesne građe. Miroslav se u subotu, 11. siječnja, udaljio s adrese u Zagrebu u nepoznato. U trenutku nestanka bio je odjeven u bež jaknu, traperice i crne cipele. 

Rukija Zahirović (13) je visoka 150 centimetara, ima crnu kosu, smeđe oči i jače je tjelesne građe. Rukija se u utorak, 14. siječnja, udaljila s adrese u Zagrebu u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u crnu majicu, plave traperice i bijele tenisice. 

Ivana Zastrižni (17) je visoka 175 centimetara, ima kestenjastu kosu i oči. Ima ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Ivana se u subotu, 13. siječnja, udaljila s adrese u Bedekovčini, Aleja Dragutina Domjanića 15 u nepoznato. Ne zna se u što je bila odjevena u trenutku nestanka. 

Ako ste vidjeli neku od nestalih osoba, posjetite njezin profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba, nazovite broj 192 ili se javite u najbližu policijsku postaju.



Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 52

VIDEO

Stanje na cestama: Kolone i zastoji na A2, nesreća na Braču, gužva i na staroj karlovačkoj
VOZITE OPREZNO!

Stanje na cestama: Kolone i zastoji na A2, nesreća na Braču, gužva i na staroj karlovačkoj

Uoči Dana državnosti i Tijelova mnogi su se zaputili na produženi vikend na more zbog čega je na autocesti nastao potpuni kaos zbog niza prometnih nesreća

Meteoalarmi oglašeni za cijelu Hrvatsku: Stiže grmljavinsko nevrijeme, moguća oštećenja!
VELIKA VREMENSKA PROGNOZA

Meteoalarmi oglašeni za cijelu Hrvatsku: Stiže grmljavinsko nevrijeme, moguća oštećenja!

Umjereno, prijepodne i pretežno oblačno. Povremeno će padati kiša, a lokalno će biti i jače izraženih pljuskova s grmljavinom te obilne oborine. Moguće je i nevrijeme, stoji u prognozi DHMZ-a za petak..
Prognoza za produženi vikend: Pljuskovi i grmljavina, moguće i poplave. Najgore će biti u petak
UPALILI ŽUTI ALARM

Prognoza za produženi vikend: Pljuskovi i grmljavina, moguće i poplave. Najgore će biti u petak

Vikend prognoza neće usrećiti one koji su odlučili spojiti praznik u produženi vikend. I danas i Sutra gotovo cijela Hrvatska označena je žutim alarmom zbog moguće opasnog vremena