News

Komentari 44

Nevjerojatno: Mladić pobjegao iz Palače pravde u Bjelovaru

Nevjerojatno: Mladić pobjegao iz  Palače pravde u Bjelovaru

Raspisali tjeralicu: Nakon što mu je određen pritvor, 24-godišnjak se požalio da mora na WC. Policajci su ga pustili samog unutra i čekali ga ispred vrata. Na prozoru WC-a nije bilo metalnih rešetki...

Policija na području cijele Hrvatske već šest dana traži mladića (24) koji je 30. rujna pobjegao sa Županijskog suda u Bjelovaru.

Kako navodi portal Bjelovar.live, nakon što ga je istražni sudac saslušao i odredio mu istražni zatvor, 24-godišnjak je postao svjestan da će najmanje mjesec dana provesti iza rešetaka. Nakon izlaska iz sudnice požalio se policajcima da mu je sila na WC. U tom trenutku na prvom katu zgrade bjelovarske Palače pravde, gdje je smješten Županijski sud, sve se odvijalo samo od sebe.

Policajci su ga čekali ispred vrata WC-a, a kako on nije izlazio duže vremena, ušli su provjeriti što se događa. No, mladića u WC-u nije bilo. Dočekao ih je samo otvoreni prozor.

Naime, taj prozor, koji se nalazi iznad dvorišta bjelovarskog zatvora, nije bio osiguran metalnim rešetkama. Za bijeg je iskoristio plinsku cijev koja mu je pomogla da izbjegne visoki zid zatvorskog dvorišta, a onda se do tla vjerojatno spustio gromobranom koji je pričvršćen na zidu iza prvog idućeg prozora.

Iz PU bjelovarsko-bilogorske kazali su za Bjelovar Live da njihovi policijski službenici ne mogu biti odgovorni za bijeg jer je bila riječ o 'neadekvatnom prostoru' za ljude u statusu u kojem se tada nalazio 24-godišnjak.

Raspisali su tjeralicu za njim, te sad snalažljivog bjegunca traži svaki policajac u državi.

Najčitaniji članci