Obavijesti

News

Komentari 110

Nevjerojatno: Zadranin dobio račun za struju od 78.000 kn!

Nevjerojatno: Zadranin dobio račun za struju od 78.000 kn!
2

Rugali su mu se: Zadranin Žarko Ivković nije mogao vjerovati nakon što je dobio račun Elektre za ožujak. Kad ih je nazvao, djelatnica mu se samo smijala...

VIDEO

Mislio sam da će mi srce stati. Srčani sam bolesnik i stopostotni invalid Domovinskog rata. Umalo me šlag strefio kad sam vidio račun, rekao je šokirani Zadranin Žarko Ivković.

Elektra mu je za ožujak električnu energiju naplatila 78.376,44 kune. I u tome ne vide ništa sporno.

Prosječni račun mu je 370, a sad žele 78.000 kuna!

- Prosječni račun za struju za frizerski salon moje supruge uvijek se kretao oko 370 kuna. Najviše je bio 750 i to u zimskim mjesecima zbog grijanja. Pa kako smo onda sad mogli dobiti račun od 78.000 kuna - pita se nesretni Žarko koji je, čim je otvorio omotnicu, nazvao Elektru.

Kao da mu sam račun nije bio dovoljan šok, novi su mu priredili s druge strane slušalice.

- Bio sam uvjeren da je riječ o pogrešci, da je netko slučajno zamijenio matične brojeve ili imena. Ali kad mi je službenica rekla da je to uistinu moj račun, bio sam izvan sebe - rekao je Ivković, kojeg je dodatno iznerviralo ponašanje službenice.

'Dok sam djelatnici govorio o problemu, ona mi se samo smijala'

- Strašno me je uzrujao njezin smijeh dok sam joj govorio o problemu. Obećala je da će odmah poslati interventni tim da utvrdi je li riječ o kvaru na digitalnom brojilu. No nikad se nitko nije pojavio i utvrdio u čemu je problem. Nisu me niti nazvali - rekao je Ivković i dodao kako nema drugog izbora nego preko medija moliti da se netko udostoji doći pregledati njegovo brojilo.

Smatra kako su mu namjerno poslali astronomski račun, pa ‘ako upali - upali’.

Na enormno velikom računu stoji kako je “obična” električna energija naplaćena 265,05 kuna, naknada za mjernu i opskrbnu uslugu 76,30 kuna, a najveća stavka, čak 62.342,70 kuna je prekomjerno preuzeta jalova energija. To je, kaže Ivković, potpuno nemoguće jer je riječ o malom, tihom obrtu, a ne o tvorničkom postrojenju.

Odgovor nismo dobili jer direktor radi - do 14 sati!?

U zadarskoj Elektri nismo mogli dobiti bilo kakvu informaciju, jer nam je rečeno da je direktoru radno vrijeme do 14 sati. Blaženi posao u državnoj tvrtki...


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 110
VIDEO

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'
4.3 PO RICHTERU

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'

RAKOVICA - Odmah sam pregledao snimke nadzorne kamere s vikendice u Rakovici. Potres se jasno vidi. Prvo je jako udarilo, a onda se tlo kratko zatreslo. To je udaljeno samo 2 kilometra od epicentra, javio nam je čitatelj koji je poslao snimku potresa magnitude 4.3 po Richteru koji je u srijedu u 5.38 zatresao na granici s BiH, samo 15 kilometara od Slunja.
Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima
VELIKA PROGNOZA

Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima

Promjenljivo oblačno i nestabilno. Uz umjeren razvoj oblaka mjestimice kiša i pljuskovi s grmljavinom osobito poslijepodne i navečer. Ponegdje pljuskovi mogu biti jače izraženi, stoji u prognozi DHMZ-a za srijedu...