Obavijesti

News

Komentari 49

Nezavisna lista Bura: 'Mi ćemo poduprijeti Miroslava Škoru...'

Nezavisna lista Bura: 'Mi ćemo poduprijeti Miroslava Škoru...'
1

U vezi s drugim mogućim predsjedničkim kandidatima, Burić je rekao kako treba podsjetiti da je Zoran Milanović kao premijer predao "3. maj" Uljaniku za jednu kunu

Predsjednik Nezavisne liste Bura Hrvoje Burić rekao je u četvrtak na konferenciji za novinare da Bura podupire potencijalnog predsjedničkog kandidata Miroslava Škoru.

Burić je objasnio kako je Glavni odbor Nezavisne liste Bura donio takvu odluku jer je "Škoro prepoznao probleme običnih ljudi i želi provesti korjenite promjene u društvu".

"Mi, kao nezavisna lista, podržavamo nezavisnog kandidata", rekao je Burić.

Iz Bure smatraju da Škoro kao predsjednik "ne bi bio fikus", nego bi pokretao inicijative za boljitak svih građana.

"Miroslav Škoro je i uspješan privatni poduzetnik, što nije lako na hrvatskom tržištu, doktor je znanosti te je kompetentan za pokretanje reformi koje vladajuće stranke ne žele ili ih ne mogu provesti, a kao glazbenik spaja ljude svih generacija", rekao je Hrvoje Burić.

Škori narasla potpora, Kolinda vodi, Milanović je i dalje drugi
Škori narasla potpora, Kolinda vodi, Milanović je i dalje drugi

Dodao je kako u Buri ne prihvaćaju podjele na lijeve i desne jer je to, kako je rekao, dimna zavjesa onima koji su devastirali Hrvatsku posljednjih 30-ak godina.

U vezi s drugim mogućim predsjedničkim kandidatima, Burić je rekao kako treba podsjetiti da je Zoran Milanović kao premijer predao "3. maj" Uljaniku za jednu kunu. Dodao je da je rezultat da su oba brodogradilišta sada uništena, a Kolinda Grabar-Kitarović nijednom nije došla u Rijeku dati potporu radnicima "3. maja".

"Za nas u oni oboje isti, predstavljaju kontinuitet loših politika Vlada", ustvrdio je Hrvoje Burić.

(abe)