Obavijesti

News

Komentari 127

Nije ispunila želje s liste prije smrti, fanovi to sad čine za nju

Nije ispunila želje s liste prije smrti, fanovi to sad čine za nju
9

Imala je malo vremena i željela je male stvari, ali za nju najveće. Imala je listu sa 74 želje prije smrti. Umrla je prije nego što ih je ispunila. Drugi to sada rade za nju

VIDEO

Talia Castellano (13) s Floride iz SAD-a imala je listu sa 74 želje prije smrti. Privukla je pozornost gostujući u showu Ellen DeGeneres u rujnu prošle godine.

Nisu to bile velike stvari: gađati se tortama, zapjevati oko logorske vatre, tetovirati se, oblijepiti auto naljepnicama, otići na koncert Justina Biebera, pokloniti cvijeće neznancu, plesati na kiši, ... Umrla je u utorak, prije nego što ih je sve ispunila. Njezina obitelj objavila je listu želja na Facebooku pet dana prije smrti. Ubrzo su fanovi počeli ispunjavati želje umjesto nje i objavljivati fotografije. 

- Talia je svuda oko nas. Znamo da uživa u pažnji koju je dobila. Hvala vam što njezin duh držite na životu i pokazujete njezinoj obitelji da će se njezina poruka i glas čuti diljem svijeta - napisali su. Talia je unatoč dijagnozi neuroblastoma i leukemije imala pozitivan stav do samog kraja. Oboljela je sa sedam godina. 

Na YouTubeu je objavljivala tutorijale za šminkanje. Pratilo ju je 759.110 ljudi, piše Daily Mail.

- Osjećam da ljudi gledaju moju šminku, a ne moju ćelavu glavu - rekla je. Odbijala je nositi periku jer se osjećala 'lažno' i 'nije to bila ona'. Zahvaljujući gostovanju kod Ellen postala je počasno lice kozmetike Covergirl i snimila reklamu za njih.

Posljednjih dana, ušavši u terminalnu fazu raka, tješila ju je spoznaja koliko je mnogo postigla u svom prekratkom životu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 127
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca