News

Komentari 46

Nije samo Paško imao sreće: Pogledajte kako je pješak na cesti jedva izbjegao leteći Audi

Nije samo Paško imao sreće: Pogledajte kako je pješak na cesti jedva izbjegao leteći Audi

U trenutku kada je odlučio pretrčati cestu, Audi se svom silinom zabio u aute, a pješak je samo brzom i spretnom reakcijom uspio otrčati na suprotnu stranu

Osim Paška Krstića, koji je u ponedjeljak za dlaku izbjegao tragični ishod nakon što je vozač Audija pokosio parkirane automobile na Aveniji Dubrava, još jedan slučajni prolaznik imao je pravu sreću.

POGLEDAJTE VIDEO Jedva izbjegao jureći Audi

Riječ je o nepoznatnom muškarcu koji je prelazio cestu. Kamera ga je snimila kako hoda pored nogostupa i pokušava uhvatiti pravi trenutak kako bi pretrčao cestu. U trenutku kada je to odlučio napraviti, Audi se svom silinom zabio u aute, a pješak je samo brzom i spretnom reakcijom uspio izmaknuti letećem Audiju i otrčati na suprotnu stranu

Podsjetimo, voditelj Službe za sigurnost cestovnog prometa MUP-a Josip Mataija večeras je za RTL Danas rekao kako je nesreću skrivio 67-godišnji vozač (1954. godište) koji je zbog neprilagođene brzine izgubio kontrolu nad svojim Audijem i naletio na šest parkiranih vozila.

- Moramo reći da je u toj nesreći bilo i sreće jer je jedno od tih vozila odbačeno i na pješaka koji je zadobio lake tjelesne ozljede, rekao je Mataija i dodao kako se Audi prevrnuo na krov, međutim, vozač je zadobio lakše ozljede.

Najčitaniji članci