News

Komentari 121

‘Nina priznala krivnju, na sud nije došla jer želi biti sa sinom’

‘Nina  priznala krivnju, na sud nije došla jer želi biti sa sinom’

Obitelj je više puta išla u Italiju, ali sud im je samo jednom odobrio susret, i to na pola sata - rekla nam je Vanda Plazonić, Ninina prijateljica. Kaže nam da je Nina u Italiji našla posao

Nina Kuluz (45) na Općinskom sudu u Splitu nepravomoćno je osuđena zbog odvođenja sina Cesarea, tad staroga godinu i pol dana, iz Italije u Hrvatsku, a potom i u BiH.

Dobila je uvjetnu kaznu godinu dana, uz rok kušnje od pet godina. Na izricanju presude nije bila jer nije željela gubiti susrete sa sinom. Maleni je sredinom prošle godine dodijeljen ocu Alessandru Avenatiju, a odmah za njima u Italiju se preselila i Nina.

- Presuda je očekivana jer je Nina i priznala krivnju. Sud u Italiji dopustio joj je susrete s malim tri puta tjedno po dva sata. Strogo je zabranjeno iznošenje bilo kakvih informacija o dječaku i postupku, a toliko su strogi po tom pitanju da su dječaku zabranili i komunikaciju s bakom i djedom, tetom, ali i školskim prijateljima iz Splita.

Obitelj je više puta išla u Italiju, ali sud im je samo jednom odobrio susret, i to na pola sata - rekla nam je Vanda Plazonić, Ninina prijateljica. Kaže nam da je Nina u Italiji našla posao, njeguje osobu s invaliditetom.

- Nina je morala naći posao kako bi se prilagodila terminima koji su joj dodijeljeni. A što može, bori se, kao prava majka lavica - dodaje Vanda.

Najčitaniji članci