Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
7 komentara

'Nismo potrošili 20.000 kn na cvijeće, nego skulpturu'

Predsjednik Uprave Zagrebačke burze kaže kako je potrošeno 249.507 kuna za proslavu sa 600 suradnika, a ne 240.000 kako glasi optužba

Sanjin Strukić
Video: Sanjin Strukić
7 komentara

Opunomoćenik više od 65 posto dioničara Zagrebačke burze Marijan Palić optužio je predsjednika Uprave Roberta Motušića za rastrošnost. Tvrdi kako su članovi Uprave 20.000 kuna potrošili na cvijeće, a 240.000 na piće.
- Burza je prozvana rastrošnim pijancima koji se taksijem voze na more, a to me jako boli - rekao je u petak Roberto Motušić. Kaže kako novac nisu potrošili za piće već za božićnu zabavu koju su 2007., dok je burza poslovala iznimno dobro, priredili za 600-tinjak svojih poslovnih suradnika. Uz to, dodao je kako nisu potrošili 240.000, već 249.507 kuna. Tu cifru on smatra primjerenom za taj trenutak.
- Prijevoz taksijem iz Zagreba za Novigrad i natrag organizirali smo za strane goste na seminaru, a cijena od 9.000 kuna, i nas je iznenadila jer smo se nadali nižoj - rekla je članica Uprave Melita Marčeta. Predsjednik uprave objasnio je kako ni cvijeće od 20.000 kuna nije cvijeće, već skulptura akademskog kipara koju su naručii za VIP salon, te koja spada u planirane troškove prilikom uređenja. Motušić je rekao kako će Nadzornom odboru odgovoriti na pitanja o troškovima, a spremni su i na reviziju, jer, kaže, preuzimaju odgovornost za sve poslove koje su napravili.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message