Obavijesti

News

Komentari 58

Nisu mu rekli: Kojić preko noći izgubio funkciju i 5.000 kuna

Nisu mu rekli: Kojić preko noći izgubio funkciju i 5.000 kuna
1

Kojiću je mandat istekao u nedjelju i mora ići na natječaj da bi bio pročelnik. Natječaj je u tijeku i Kojiić ide na testiranja. Nema sumnje da će biti izabran

VIDEO

Slavko Kojić, koji je 13 godina vodio ured za financije Grada Zagreba i jedan je od najbližih suradnika Milana Bandića, postao je od danas pomoćnik pročelnika za financije. Kojić nije imao pojma da je imenovan na novu, nižu funkciju, pa je u Skupštini branio rebalans proračuna Zagreba. Zastupnici su mu se obraćali kao pročelniku.

- Kako su me mogli imenovati na pomoćničko mjesto bez da su me pitali? Pa da sam znao, ne bih ja ovdje kao pročelnik izlagao rebalans proračuna - rekao je Kojić koji je od novinara 24sata saznao za novu funkciju. Njegovu novu funkciju je gradonačelnik potpisao, ali očito to nitko nije rekao Kojiću.

Kojiću je mandat istekao u nedjelju i mora ponovno ići na natječaj kako bi bio pročelnik. Natječaj je u tijeku i Kojić ide na testiranja. Nema sumnje da će biti izabran, pa je sve to puka formalnost. Jedini je kandidat. Ali je do tada pomoćnik jer mu je pročelnički mandat istekao.

- Pa sad će mi žena imati veću plaću od mene! - kaže novopečeni pomoćnik pročelnika za financije.

Kojić kao pročelnik ima neto plaću od 17 tisuća kuna, a njegova nevjenčana supruga Danijela Franić je bila pomoćnica u uredu i vodila jednu od pravnih službi u gradu - za 12 tisuća kuna. Danijela Franić je početkom mjeseca imenovana u upravu Zagrebačkog holdinga za plaću od oko 15 tisuća kuna, a Kojić je sada pao na 12 tisuća. Zakratko.


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 58
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.