Obavijesti

News

Komentari 83

Završila je potraga: Uhvatili su Dakića, kod sebe imao oružje

Završila je potraga: Uhvatili su Dakića, kod sebe imao oružje
1

Dražen Dakić je prošli četvrtak navečer upao u kuću u Villingendorfu, mirnom mjestašcu na jugozapadu Njemačke i ubio troje ljudi. Ubio je vlastitog sina, a njegova majka uspjela je pobjeći

VIDEO

>>> Zadnje informacije...

17.37 - Njemački mediji javljaju da je Dražen Dakić uhićen. NRWZ piše da je Dakić uhvaćen u utorak u 16.40 sati. Policija je objavila da su ga pronašli u mjestu Neufra. Nije pružao otpor. Uhićen je nakon dojave građana koji ga je vidio kako hoda mjestom s vrećicom u ruci. Muškarac je Dakića prepoznao s fotografije. Policija i državno odvjetništvo će u srijedu održati konferenciju za novinare. Bild piše da je Dakić kod sebe imao oružje kojim je ubio dvoje odraslih i svog sina. 

Majka: Ako si to učinio, odgovaraj

Reporteri RTL-a razgovarali su u utorak u selu Prvča kod Nove Gradiške s majkom Dražena Dakića. Tada se još nije znalo da je uhićen pa ga je majka pozvala da se preda i poručila mu: "Ako si to učinio, odgovaraj za svoje". 

Nudili nagradu od 5000 eura

Potraga za za Draženom Dakićem je trajala šest dana. Osumnjičen je da je ubio vlastitog sina i još dvoje ljudi. Njemački je javni tužitelj stoga bio raspisao nagradu od 5000 eura za informacije koje će dovesti do njegova uhićenja, javlja Bild. NRWZ piše da se potraga bila koncentrirala na šumu u blizi mjesta zločina, ali i na rutu prema Hrvatskoj. U timu koji vodi istragu je oko 60 ljudi. Izdali su tjeralicu i na hrvatskom jeziku.

Podsjetimo, Dakić je prošli četvrtak navečer upao u kuću u Villingendorfu, mirnom mjestašcu na jugozapadu Njemačke i ubio troje ljudi. Dražen je, kako pišu njemački mediji, ušao kroz vrt i počeo pucati odmah s terase na bivšu partnericu i njezine goste, koji su se okupili kako bi proslavili dječakov polazak u školu. Nosio je dugo oružje, odnosno nekakvu pušku.

Ubio je svog sina Darija (6), ženinu prijateljicu (29) te ženina novog dečka (34). Njegova supruga, inače porijeklom iz Latvije, uspjela je pobjeći iz kuće susjedima kad je Dražen počeo pucati i tako se spasila.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 83
VIDEO

'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'
BURNA PRESICA PENAVE

'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'

SDSS i Možemo! su nam neprihvatljivi partneri. Sa svima drugima se razgovora.  Pravi razgovori su tek krenuli s jučerašnjim danom, kaže Penava

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament
ŽELE NAPUSTITI STRANKU?

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament

Potvrde ni demantija ovih informacije još nema, a nitko od dužnosnika Mosta ne odgovara na telefonske pozive.
Policija došla privesti čovjeka u Našicama, on skočio i poginuo!
S PRVOG KATA

Policija došla privesti čovjeka u Našicama, on skočio i poginuo!

Policija iz Našica jutros oko 7 sati je pokušala realizirati dovedbeni nalog koji je Županijski sud u Osijeku raspisao za 47-godišnjakom kojeg je trebalo dovesti u Zatvor u Zagrebu