Obavijesti

News

Komentari 0

Njuškalo ima nešto novo – kupi i prodaj uz PayProtect!

Njuškalo ima nešto novo – kupi i prodaj uz PayProtect!
3

Vodeći hrvatski marketplace napravio je novi iskorak u unaprijeđenju online trgovanja, stavivši sigurnost svojih kupaca i prodavača na prvo mjesto.

VIDEO

Njuškalova nova usluga PayProtect jedinstven je digitalni proizvod nove generacije koji osigurava “putovanje” predmeta do kupca s jedne, i novca do prodavača s druge strane. Online trgovanje, tako, nikad nije bilo jednostavnije i sigurnije.

Klikom na “Pošalji ponudu” kupac može iskazati namjeru da predmet kupi po naznačenoj cijeni ili predložiti svoj iznos, a prodavač ju može prihvatiti ili odbiti. Jednom kad prihvati, pokreće PayProtect sustav sigurne kupnje, koji uključuje i dostavu od vrata do vrata.

Dok je kupcu putem PayProtecta osiguran povrat novca ako mu predmet ne stigne ili nije u opisanom stanju, prodavač je siguran da će za svoj prodatni predmet dobiti čim kupac potvrdi da mu je predmet stigao kakav je i oglašen. U međuvremenu – novac je na sigurnom, čuva ga PayProtect!

Njuškalo je tako jedini oglasnik na tržištu koji nudi uslugu sigurne kupnje čime se smjestio uz bok najvećim svjetskim online marketplace platformama. Na razvoju ovog digitalnog rješenja, u jeku internetskih prevara, lažnih stranica za plaćanje i sve naprednjih načina phishinga, odnosno varanja korisnika putem interneta, sudjelovalo je više developerskih timova, a od same ideje do realizacije proteklo je gotovo godinu dana.

– Naši su korisnici odlično prihvatili PayProtect, trenutno dostupan u kategorijama Mobiteli, Informatika, Literatura, Sport i Oprema, Audio Video Foto, Od Glave do Pete i Dječji svijet u kojima imamo više od 30 tisuća oglasa s aktiviranom novom uslugom, a ova brojka raste iz dana u dan.

Riječ je o zaista inovativnom i sigurnom sustavu plaćanja na domaćem tržištu, koji jedini daje jamstvo sigurne kupnje od i fizičkih osoba radi čega su se i oni skeptičniji po prvi put odlučili na trgovanje u online oglasniku – objasnio je Marijan Mihaldinec, Njuškalov director za marketpace, najavivši pritom daljnji razvoj usluge i veću dostupnost u Njuškalovim kategorijama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.