Obavijesti

News

Nova formula: 3 puta dulji vijek motora i veća snaga

Nova formula: 3 puta dulji vijek motora i veća snaga
10

Mehaničari iz Zagreba su gledali svoje klijente s nevjericom. Nikada tako nešto nisu vidjeli. Automobili s preko 300 tisuća pređenih kilometara, koji su pristizali u radionice, izgledali su i radili kao novi. Kako je to moguće?

Tajna djelovanja nove zaštitne formule motora otkrivena je tek nakon provođenja temeljitih ispitivanja na Institutu Motorizacije u Zurichu u Švicarskoj.

Ispostavilo se da je novi oplemenjivač goriva omogućio čak 3-struko produljiti životni vijek motora i povećati njegovu snagu gotovo svakom tko ga je koristio. Ne samo da djeluje brzo i učinkovito. Štoviše, ne sadrži sumpor, teflon, metal niti druge štetne tvari, zbog čega je siguran za svaku vrstu motora. Ali to nije sve...

Što su GP molekule?

Iako je potpun sastav oplemenjivača zaštićen od strane proizvođača, znamo njegovo djelovanje. Kada se sipa prije točenja, učinkovito uklanja naslage iz komora izgaranja i regenerira sustav goriva, što poboljšava učinkovitost i isplativost svih podsustava i sprječava njihovo prebrzo trošenje. Povećava snagu motora, zbog čega automobil ima bolje ubrzanje u svakoj brzini. Osim toga posjeduje, nekoliko desetaka drugih svojstava.

Za razliku od običnih dodataka za oplemenjivanje i poboljšanje kvalitete goriva, nova formula sadrži 300% više inteligentnih GP molekula odgovornih za tako brze rezultate u produljivanju životnog vijeka motora. Zahvaljujući svojim kemijsko-fizičkim svojstvima, ove tvari ne ulaze u reakciju s gorivom i mogu se koristiti kako u slučaju dizel, tako i benzinskih motora.

Ušteda goriva i ulja

U obliku oplemenjivača nove generacije, inteligentni GP molekuli su još koncentriraniji. Zahvaljujući tome, formula djeluje kao antifriz i sprječava korodiranje odmah nakon sipanja u spremnik.

Već nakon 15 minuta od uporabe, motor automobila lakše pali (čak i u ekstremno niskim temperaturama), radi tiše i jači je. Nakon nekoliko stotina pređenih kilometara, vlasnici su štedjeli čak i 17% goriva, ali to je bio tek početak. Oplemenjivač dovodi motor u stanje stalne regeneracije metala na makromolekularnoj razini. Površine trenja postaju tvrđe i otpornije na trošenje.

Formula je vrlo brzo postala popularna među ljubiteljima četiri kotača. Dobila je također pozitivne ocjene od profesionalnih vozača. Prošla je rigorozna ispitivanja i certificirana je. Kako ju možete brzo isprobati?

60-dnevna garancija zadovoljstva

Jedan od nekoliko stotina Hrvata, koji su 3-struko produljili životni vijek motora i povećali im snagu, je Dominik Pavlović, 58-godišnji službenik iz Splita. Ovako opisuje svoja iskustva: "Od samog početka je motor počeo raditi bolje i mnogo tiše. Automobil se vrlo brzo palio. Primijetio sam da je oplemenjivač smanjio potrošnju goriva, a također i ulja. Investicija u ovaj preparat mi se vratila nakon oko 3000 km pređenih kilometara".

Novu formulu za motor moguće je dobiti samo preko interneta - neposredno od austrijskog proizvođača. Samo danas će oplemenjivač biti dostupan po najnižoj cijeni i obuhvaćen 60-dnevnom garancijom zadovoljstva - više detalja nakon klika na link ispod.

Kliknite ovdje da dobijete novu formulu s GP molekulama po specijalnim uvjetima >>

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!
RADARSKE SLIKE

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!

DHMZ je ranije objavio upozorenje i žuti alarm za grmljavinsko nevrijeme za sve regije u Hrvatskoj osim za dvije. Sad su to promijenili i samo gospićka regija označena je zelenom

Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...
PROGNOZA

Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...

Za četvrtak i petak prognoziraju dosta nestabilno vrijeme, pogotovo četvrtak kad je za skoro cijelu Hrvatsku upaljen žuti alarm zbog grmljavinskog nevremena
Užasi masakra u Borovu Selu: Četnici su ubili 12 hrvatskih policajca. Koristili su i sjekire...
TUŽNA OBLJETNICA

Užasi masakra u Borovu Selu: Četnici su ubili 12 hrvatskih policajca. Koristili su i sjekire...

Tukli su me, odvodili na neko stajsko đubre da me zakolju, stavljali mi nož pod vrat pa opet tukli. Gubio sam svijest više puta a onda se probudio ostavljen u nekom dvorištu, ispričao je svojedobno Ivan Komšić...