Obavijesti

News

Komentari 52

Nova nesreća na odmorištu Novska: Kotač otpao s kamiona i zabio se u parkirani automobil

Nova nesreća na odmorištu Novska: Kotač otpao s kamiona i zabio se u parkirani automobil
2

Vozač je kamionom skretao na odmorište Novska kad mu je ispao kotač koji se zabio u automobil. Srećom, žena s maloljetnom kćeri u tom trenu nije bila u autu. Na istom odmorištu u lipnju 2019. poginule su dvije djevojčice

VIDEO

Kamion je taman ulazio na odmorište, a kad je skrenuo kotač mu je samo ispao i nastavio se kotrljati. Zabio se u zadnji kraj automobila koji je bio parkiran i potpuno ga razbio, ispričao nam je čitatelj s benzinske na odmorištu Novska.

Vozačica tog automobila išla je u zagrebačku bolnicu na pregled. S njom je bila maloljetna kći i obiteljska prijateljica. Stale su na benzinsku crpku kako bi otišle po kavu za van. Malena nije htjela ići s mamom po napitke jer je željela slušati muziku u autu. 
- Majčinski instinkt govorio mi je da mora poći sa mnom. Doslovno sam je izvukla iz auta da ide sa mnom po kavu i toplu čokoladu. Kolegica je ostala kraj automobila. Uzimajući napitke čula sam kako vozač kamiona trubi. Otpao mu je lijevi kotač i prešao  na desnu stranu. Primijetio je da ide ravno na moju prijateljicu koja je stajala kraj auta i na milimetar prošao od nje. Skamenila se i nije znala što bi. Kotač je udario u auto i odbio se dalje. Svi smo istrčali s benzinske, a  jedan od djelatnika vikao je mojoj prijateljici da kotač ide prema njoj - rekla nam je još uvijek šokirana vozačica. Rekla nam je i da su joj osiguravatelji rekli da je na automobilu totalna šteta.
- Ne mogu vjerovati s kakvim kamionima gazde puštaju vozače - zaključila je.

Policija je potvrdila da je u četvrtak oko 11 sati kotač ispao s kamiona na sjevernoj strani odmorišta na autocesti A3 Zagreb-Lipovac i zabio se u auto.

Vozač kamiona požeških registracija kretao se autocestom iz smjera Lipovca prema Zagrebu kada mu se tijekom vožnje odvojio lijevi vanjski kotač i udario u Mercedes slavonsko-brodskih registracija koji je bio parkiran na odmaralištu. 

Kamionom uletio na odmorište i usmrtio djevojčice: 'Srce mi se slomi kad vidim Renatinu sliku'
Kamionom uletio na odmorište i usmrtio djevojčice: 'Srce mi se slomi kad vidim Renatinu sliku'

- Kamion je odmah stao sa strane i čeka se policija. Auto je tamo gdje je i bio parkiran, nema potrebe da se makne jer ne smeta drugim autima, svi mogu normalno proći - nadodao je očevidac. 

Policija je potvrdila da nije bilo ozlijeđenih, već je nastala samo materijalna šteta. 

Podsjetimo, na istom odmorištu je vozač kamiona u lipnju 2019. godine uletio u odmorište, brzinom od 89 km/h. Poginule su dvije djevojčice, a kasnije i djevojka (28) od teških ozljeda glave.

Na autocesti A3 između čvora Novska i Okučani jučer su se sudarila dva kamiona, a u nesreći je lakše ozlijeđen vozač koji je bio pod utjecajem alkohola. Kamioni iz Slovenije i Srbije sudarili su se oko 2.20 sati.

Pustili na slobodu vozača koji je kod Novske usmrtio troje
Pustili na slobodu vozača koji je kod Novske usmrtio troje

- Odjednom me nešto udarilo sa stražnje strane i okrenulo me u jednu stranu. Odbacilo me je na sredinu trake. Prikolica se slomila - počinje priču Sead Iljazagić vozač kamiona slovenskih registracija s više od 40 godina iskustva na cesti.

- Ovakvo nešto mi se dogodilo prvi put u životu. Vozačima je uvijek jedna noga u grobu - kaže.

Srećom, nije ozlijeđen, dok je vozač iz Srbije u nesreći ozlijedio glavu.

Sead je išao iz Slavonskog Broda prema Sloveniji. Vozač iz Srbije udario ga je niti 500 metara prije no što je trebao skrenuti na odmorište kako bi napravio pauzu, nešto prije tri sata ujutro. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 52
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.