News

Komentari 0

Nova svjedokinja: 'Maxwell je u svemu sudjelovala i tražila cure za spolne odnos s Epsteinom'

Nova svjedokinja: 'Maxwell je u svemu sudjelovala i tražila cure za spolne odnos s  Epsteinom'

Žena pod pseudonimom Kate iznjela je nove detalje na suđenju koje se vodi protiv Ghislaine Maxwell...

U ponedjeljak je svjedočila i druga navodna Epsteinova žrtva, žena pod pseudonimom Kate, prenosi CNN. Žena koja je optužila Jeffreyja Epsteina za seksualno zlostavljanje svjedočila je da je Ghislaine Maxwell organizirala njihove sastanke, a prisjeća se da je od nje tražila i nove djevojke za Epsteina.

Kate se u optužbama ne smatra maloljetnom žrtvom jer je u vrijeme zlostavljanja bila starija od zakonske dobi za pristanak. Ipak, porotnicima je i dalje dopušteno razmotriti njezino svjedočenje, presudila je sutkinja Alison Nathan. 

Maxwell se izjasnila nevinom po osam točaka za seksualnu trgovinu i druge optužbe, a njezina obrana tvrdi da se ona koristi kao žrtveni jarac za Epsteinove zločine.

Svjedokinja je Maxwell upoznala kao tinejdžericu u Parizu oko 1994. godine, a ona ju je kasnije upoznala sa svojim dečkom Epsteinom. Maxwell je Epsteina predstavila kao filantropista koji pomaže mladima.

Rekla je Kate kako bi joj on mogao pomoči oko glazbene karijere koju je tada započinjala. Kate je posvjedočila kako su onda počela druženja kod njih doma te bi Maxwell od nje tražila da masira Epsteina. Masaže su prerasle u seksualne odnose koje je Maxwell osobno poticala. Dodala je da je Maxwell jednom pitala zna li ikoga tko bi se mogao seksati s Epsteinom umjesto nje "jer je to za nju bilo puno posla".

- Rekla je: 'Znaš što on voli - slatke, mlade i lijepe poput tebe' - prisjeća se Kate.

Podsjetimo, Epstein je umro u zatvorskoj ćeliji u New Yorku 10. kolovoza 2019. dok je čekao suđenje zbog optužbi za seksualnu trgovinu. Njegova smrt je proglašena samoubojstvom.

 

 

Najčitaniji članci