News

Komentari 28

Nove ankete iz Rusije: Putinova popularnost je na vrhuncu, uz njega je čak 80 posto građana

Nove ankete iz Rusije: Putinova popularnost je na vrhuncu, uz njega je čak 80 posto građana

Prema odrađenoj anketi, vladavinu i poteze Putina podržava 80 posto stanovnika, 12 posto je protiv njega, a osam posto je neodlučno. Ogroman je to porast u popularnosti u odnosu na 2021. godinu...

Ruska agencija FOM napravila je istraživanje o popularnosti predsjednika Vladimira Putina na uzorku od 1500 ispitanika u dobi od 18 do 53 godine koje pokazuje da je Putinova popularnost na vrhuncu, javlja RIA.

Prema njihovoj anketi, vladavinu i poteze Vladimira Putina podržava 80 posto stanovnika, 12 posto je protiv njega, a osam posto je neodlučno. Ogroman je to porast u popularnosti u odnosu na sličnu anketu napravljenu u lipnju 2021. godine.

POGLEDAJTE VIDEO:

Tad je uz Putina bilo 57 posto stanovnika Rusije, ali je protiv kontra njega bilo čak 32 posto Rusa. Neodlučnih je tad bilo 12 posto, navodi RIA.

Druga agencija, inače državna, koja se bavila istim pitanjem na uzorku od 1600 stanovnika donijela je, u principu, identične rezultate. Prema rezultatima istraživanja VTSIOM-a, Putinu je naklonjeno  81 posto građana Rusije. 

Margina greške u ovim istraživanjima je, tvrde Rusi, 3,8 posto. Strane agencije nisu mogle provjeriti točnost brojki i pouzdanost ovih anketa. Od početka invazije Rusija je podijelila sa svijetom rezultate nekoliko anketa koje su sve pokazivale da je Putin negdje na 80 posto podrške... 

OVDJE PRATITE SITUACIJU U UKRAJINI IZ MINUTE U MINUTU

Najčitaniji članci