Obavijesti

News

Komentari 557

Novi šef HDZ-a za dijasporu ugostio je Cecu Ražnatović

Novi šef HDZ-a za dijasporu ugostio je Cecu Ražnatović
3

Najsnažnija koordinacija HDZ-a u dijaspori - Bavarska - za novog šefa izabrala je Šokića, koji se hvali kako je u njegovim diskotekama publiku zabavljala i Ceca

VIDEO

Najsnažnija koordinacija HDZ-a u dijaspori - Bavarska - za novog šefa izabrala je Ivana Šokića, koji se hvali kako je u njegovim diskotekama publiku zabavljala i Ceca Ražnatović.

Nakon što su mediji objavili kako Šokić, koji punim plućima propagira narodnjake i turbofolk, pojašnjava da 95% HDZ-ovaca sluša što i on, samo to skrivaju, za 24sata malo ublažava retoriku.

- Žalosno je da nas počinju dijeliti i po tome koju vrstu glazbe slušamo. Koliko Hrvata ili članova HDZ-a sluša narodnu glazbu, stvarno ne znam - rekao nam je Šokić pa nastavio: 

- Možda bi ova Vlada mogla naručiti neku studiju da se to ispita. To je ‘životno’ pitanje koje muči Hrvate. Ionako na sve i svašta bacaju novac poreznih obveznika. Ne vidim razloga tolikom zanimanju za to što su mene izabrali na čelo Koordinacije HDZ-a Bavarske. Pa valjda su cijenili ono što sam radio kao prvi čovjek u HZD-u Münchena. Ugostio je u svojim glamuroznim diskotekama uz Cecu i Lepu Brenu, Mileta Kitića, Seku Aleksić, Draganu Mirković, Radu Manojlović, Sandru Afriku, ali i Severinu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Pa nismo mi HDZ-ovci ljudi druge vrste. Isti smo kao drugi, volimo puno raditi, ali i zabaviti se - dodaje Šokić. No šokirao je Zdravka Komšića, predsjednika vukovarskog ogranka Hrvatskog društva logoraša.

- Svatko ima pravo slušati što hoće i koga hoće jer o ukusima se ne raspravlja. No nepojmljivo mi je da bi ugostio, pružio ruku i podružio se s nekim četnički orijentiranim kao što je Ceca. To je dno dna i nebitno je radi li se o nekome tko je iz HDZ-a ili neke druge stranke. Ovime omalovažavaju sve žrtve rata kao i sve za što smo se borili i ne da to ne odobravam nego osuđujem - oštar je bio Komšić.

Negoduju i HDZ-ovci u Njemačkoj. Tako nam jedan od njih neslužbeno govori:

- To je strašno i sramotno. No ne čudi me s obzirom na to kamo je stranka otišla i tko je vodi. Stanje je lošije nego što je bilo u Komunističkoj partiji.

Što o tome misle u zagrebačkoj središnjici, kao i šef Tomislav Karamarko, nismo uspjeli doznati. U HDZ-u je muk. Inače, Šokić ima i svoje turbofolk pjesme, od kojih je ponosan na “Mjesečinu”. Snimio ju je s kolegama 2009. Radom Lackovićem i Nihadom Alibegovićem, a u glas pjevaju: “Ajmo, Beograd, Zagreb, Sarajevo, malo pravo, malo lijevo, mjesečina na Balkanu, već je vidim u svom stanu...” Šokić ističe kako u njegovim diskotekama nema nacionalizma nego samo “ljubavnih osjećaja, tuge i veselja”. 

No ona koju rado ugošćuje - Ceca - itekako ističe svoj nacionalizam. Tako je, između ostalog, izjavljivala: “Da sam znala da će hrvatska djeca ovako slušati moje hitove, ne bih nikad ni počela pjevati”, kao i: “Moj pokojni muž nije zločinac, nikakav zao čovjek. On se borio za očuvanje srpstva i Jugoslavije. Za srbijanski narod je heroj”.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 557
VIDEO

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'

Izbori su iza nas, obrađeni su svi glasovi, a sada kreće političko nadmudrivanje. Tko će s kime koalirati i stvoriti većinu...

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef
IZBORNA NOĆ U MOSTU

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef

Božo Petrov došao je nešto prije 19 sati, ali je netragom nestao, pričalo se da je otišao kući oko 22 sata. Ipak, zvali su ga nazad. Ubrzo više neće biti predsjednik i Most traži novog šefa stranke
Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...
KOMENTAR BORISA RAŠETE

Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...

Plus+ Birači nisu previše kaznili HDZ ni za brojne afere, niti za Lex AP, ni za Turudića. Naprotiv, uz ovako visoku izlaznost njihova politika dobila je legitimaciju. A za nastavak vladavine trebat će im solidna trgovačka vještina