Obavijesti

News

Komentari 5

Obama naslijedio G. Busha: Glavom udario u helikopter

Obama naslijedio G. Busha: Glavom udario u helikopter
1

Iako je novi predsjednik SAD-a obećao promjenu svega što nalikuje na Busha, Obama je, kao i prethodnik, lupio glavom ulazeći u helikopter

VIDEO

Ulazeći na heliodromu Bijele Kuće u predsjednički helikopter, Barack Obama lupio je glavom u okvir ulaznih vrata letjelice.
“Iako je narodu obećao da će izgledati posve drugačije od svog protivnika, on mu sve više nalikuje”, primjećuju brojne američke novine, koje su za nespretnosti novoga šefa države već skovale nemilosrdan naziv - Obamizam. Obama je već dva puta pokazao da je nespretan gotovo kao i George W. Bush, pa time i sličnost s prethodnikom koji će u povijesti, osim guranja Amerike u recesiju i rat, ostati najviše zapamćen po “bušizmima”.
Obama je u veljači glavom “napao” helikopter Marine One, a u siječnju je, ulazeći u Bijelu kuću, pokušao otvoriti prozor umjesto vrata. Na njegovu nesreću, novinari su ga i tada snimili. Novinari Obamine nespretnosti već označavaju “urnebesnom komedijom”, plašeći se da nije riječ o nizu izdvojenih slučajnosti, već o cjelovitoj “doktrini”.
Obama se za to vrijeme muči dokazati Amerikancima da 800 mlrd. dolara neće potrošiti na administraciju, već otvaranje radnih mjesta u proizvodnji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Jezivi detalji ubojstva na nasipu  u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se
OGLASILA SE I POLICIJA

Jezivi detalji ubojstva na nasipu u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se

Kako neslužbeno doznajemo, muškarac je ženi rasjekao vrat u blizini ruševne bolnice, a onda zvao policiju i predao se. Policija je pronašla tijelo uz samu Savu, a identitet žene još nije poznat.

Pogledajte oluju koja je prošla Istru i kreće se prema središnjoj Hrvatskoj. Moguća je i tuča...
VELIKA OBORINSKA MASA

Pogledajte oluju koja je prošla Istru i kreće se prema središnjoj Hrvatskoj. Moguća je i tuča...

DHMZ je ranije upozorio da su moguće grmljavinske oluje, a za istočnu Hrvatsku i tuča. Nestabilno vrijeme nastavit će se i sutra
Liječnici u Vinogradskoj izveli prvi put ovaj zahvat: Pacijentici smo zaledili tumor u dojci
NOVI USPJEH HRVATSKIH LIJEČNIKA

Liječnici u Vinogradskoj izveli prvi put ovaj zahvat: Pacijentici smo zaledili tumor u dojci

Pacijentica je preživjela već puno operacija i rekla da više nikad u životu ne želi otići ni na jednu. Bila je presretna što sad nije morala - otkrila nam je dr. Bolanča Čulo