Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Obdukcija potvrdila: Prijateljice je ugušio plin iz peći za grijanje

Marija Damjanović (21) i Magdalena Dominović (21) su 31. prosinca 2016. godine pronađene mrtve u obiteljskoj kući u Donjoj Mahali, nedaleko Orašja

Foto: Privatni album
45 komentara

Obdukcija tijela djevojaka Marije Damjanović (21), državljanke BiH, i Magdalene Dominović (21), državljanke Austrije, koje su 31. prosinca 2016. godine pronađene mrtve u obiteljskoj kući u Donjoj Mahali, nedaleko Orašja, pokazala je da su se nerazdvojne prijateljice ugušile plinom iz peći za grijanje. To je u srijedu potvrdilo Kantonalno tužiteljstvo Posavskog kantona.

Podsjetimo, djevojke su u petak, 30. prosinca došle iz Beča, gdje rade i studiraju, da bi dočekale Novu godinu. Prije njih u Donju Mahalu došli su roditelji Marije Damjanović. Njih su dvije, nakon što su se vratile od susjede, otišle na spavanje u kuću koja se nalazi u dvorištu.

Ujutro ih je išao pozvati Marijin otac na kavu, kucao je na vrata, ali se djevojke nisu odazivale. Pogledao je kroz prozor i vidio je djevojke kako nepomično leže, ponovo je kucao i pozvao ih, ali se nisu odazivale, pa je on odlučio provaliti vrata.

Nažalost pronašao ih je mrtve, što su potvrdili i liječnici koji su brzo stigli u Mahalu. U nedjelju je obavljena obdukcija tijela u Kantonalnoj bolnici Orašje.

Marija Damjanović pokopana je u ponedjeljak na Mjesnom groblju Karaula u Donjoj Mahali, a Magdalenino tijelo odvezli su u Austriju gdje će biti donesena odluka o pokopu, s obzirom da je ona državljanka Austrije.

Možda vas zanima i ovo:
Message